Pleťový krém Recenze La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 40 ml

Recenze La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 40 ml

Krém je určený pro problematickou pleť se sklonem k nedokonalostem, která je vystavována slunečnímu záření. Při každodenní expozici UV záření se stav aknózní pleti zhoršuje a může docházet ke vzniku hyperpigmentace (červené nebo hnědé stopy). Krém nedokonalosti pleti účinně zmírňuje a zároveň nabízí potřebnou ochranu SPF 30. Korekční péče pleť zklidňuje, hydratuje, zmatňuje a sjednocuje její tón.

Lenka28. června 2024

Pleť nevydrží být matná jak se slibuje, u mě ani 6h ale pracuji v extrémních podmínkách (nad35 stupňů)

Registrovaný uživatel24. října 2023

Moc příjemný na pleti,není mastný a dělá dobře problémové pleti. Nevysusuje

Registrovaný uživatel7. září 2023

Nejlepší,funguje

Registrovaný uživatel29. července 2023

Zjistila jsem, že se dělá Is SPF. Snad bude textura fajn, ještě jsem nevyzkoušela. Klasické Duo+ mi vyhovuje.

Registrovaný uživatel13. května 2022

na problematickou pleť SPF 30 rychle se vstřebá pleť se po něm neleskne

Spolu gelem a maskou jsem koupila pro syna s problematickou pletí. Chtěl něco hydratačního s SPF po čem se nebude lesknout. To tento krém splňuje. Jestli léčí akné a koupím znovu... ještě nevím. Je to jeden z mála krémů na problematickou pleť s SPF.