Léčba akné Recenze La Roche Posay Effaclar Duo+M 40 ml

Recenze La Roche Posay Effaclar Duo+M 40 ml

Trojitá účinná péče proti nedokonalostem pro mastnou pleť se sklonem k akné pomáhá redukovat pupínky, černé tečky a stopy po akné. Působí proti opakovanému výskytu. Speciálně vyvinuto pro mastnou pleť se sklonem k akné, určeno pro dospělé i dospívající. Přípravek je hypoalergenní, nekomedogenní a vhodný i pro citlivou pleť.

petraalexova8. prosince 2025

Lehký, nemasti

musilovaada14. září 2025

plet se sklidnila, nakupuji tento produkt jiz pres rok a mam ho pro svoji plet osvedceny, akne se vyrazne zredukovalo a jizvicky se zhojily

kazdy mame jinou plet, je treba vyzkouset si sam co kazdemu z nas sedi, nicmene toto je muj favorit

Bea19. července 2025

Mám ráda výrobky této značka

rejchrtova.lucie16. března 2025

Nejlepší věc na světě, hodně mi to pomohlo dolečit akné. Pleť je hladší, skvrny po akné mizí

Malá tuba, při silnější vrstvě trochu pálí a štipká.

Registrovaný uživatel17. ledna 2025

mikrobiom, korekce jizev

cena, zbývá film na kůži, vratká lahvička

pavlachadimova8. ledna 2025

Dceři pomáhá

Vysoká cena za 40 ml

k.posikova7. ledna 2025

Za mě jeden z nejlepších produktů pro aknózní pleť, na prevenci, na jizvičky a fleky po akné, sjednocení pleti apod :-)

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Velmi příjemná konzistence, pleť vypadá sjednocenější, dokonce i malá jizva není už tolik vidět. Používám ho dvakrát denně na vyčištěnou pleť.

Určitě koupím opakovaně, není parfémovaný, takže ničím neruší.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

hojí pupínky a odstraňuje tmavé skvrny po akné, zabírá výborně

vyšší cena

havneru8. května 2024

potlačení projevů akné i u stárnoucí pleti + výborná hydratace a skvělý podkladový krém pod make-up

vyšší cena

komplexní přípravek pro pleť s akné (zmatnění, hydratace, rychlé hojení zánětlivých projevů, méně jizev po akné). Krém se velmi rychle vstřebává a zanechá pleť zklidněnou.

mihulova.eva16. dubna 2024

Užívám opakovaně již delší dobu a jsem velmi spokojená. Krupička na čele mi úplně vymizela. Pleť není mastná.

luciefinland28. ledna 2024

Nevidim bohuzel zadny rozdil

Denynaa12. prosince 2023

Opravdu funguje, jsem mile překvapena :)

Menší balení, ale zase vhodné i k cestování