Čistící gel Recenze La Roche-Posay Effaclar čisticí peelingový gel pro mastnou a problematickou pleť 400 ml

Pleťový peeling La Roche-Posay Effaclar čistí pleť do hloubky, zbavuje ji veškerých nečistot a vyhlazuje ji. Čistí ucpané póry, zbavuje černých teček a přebytečného mazu. Vyhlazuje a zjemňuje pleť, odstraňuje odumřelé kožní buňky.

nikolajanikovabrno3. března 2025

Krasne vycisti ..na dotek je to poznat ..plet je vypnuta (az jakoby stuhnuta), hebka na dotek, zadna alergiacka reakce (smiseny typ pleti) ..bez parfemace ..pumpicka..cena, vykon, baleni ..super ..doporucuji

mekalef17. prosince 2024

Jemná pleť.

Drahé.

Ilona31. ledna 2024

Pomohl.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Kupujeme opakovaně pro pleť s akné na doporučení kožního lékaře, viditelné zlepšení

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

pomáhá proti akné

Registrovaný uživatel14. října 2022

Dobře čistí, nevysušuje pleť. Kupuji už mnoho let opakovaně.

Voní - nevoní trochu jako bublifuk.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

kvalita

Registrovaný uživatel9. září 2021

u mě i dcery funguje

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

příjemně pěnivý, lehký, dobře čistí pleť. Po pár dnech používání 2x denně, byla má pleť nepříjemně vysušená a loupala se v oblasti nosu, nicméně jsem nepřestala a po cca 2 týdnech se pleť stabilizovala, stažené póry,bez vysušení, příjemně vláčná. Velké balení

mám mastnou,zralou pleť s rozšířenými póry. První pocit po pár dnech byl spíše negativní,je ale důležité vždy pleť po umytí ošetřit krémem.Po cca 2 týdnech se vše srovnalo, pleť již vysušená není, póry stažené, pleť příjemná bez pocitu mastnoty. Doplňovala jsem sérem od Nuxe Bio organic s výtažky mořských řas