Tělový balzám Recenze La Roche - Posay Cicaplast Baume B5

Recenze La Roche - Posay Cicaplast Baume B5

Hojivý balzám Cicaplast Baume B5 najde uplatnění v každé rodině. Efektivně zklidňuje začervenalou citlivou pokožku a spálenou kůži. Urychluje hojení drobných trhlinek na kůži a obnovuje velmi suchou a popraskanou pokožku. Cicaplast je to nejlepší řešení pro zklidnění a obnovu poškozené kůže, a to jak u dospělých, tak i pro děti a kojence.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2025

Skvěle vyživující krém s lehce hutnější konzistencí, výsledek ale stojí za to.

ivakasajikova6. března 2025

Je to opravdu zazrak. Pouzito ma per.dermatitidu a synuv exzem a do tydne hned viditelnější vysledky.

Určitě koupim znovu

Registrovaný uživatel2. září 2024

Panthenol Madecassosid Hojivý efekt

lepivý hodně hustý pomalu se vstřebává

Na noc dobrý, jinak žádná sláva. Nehydratuje. Panthenol hojí, madecassosid zklidňuje, to je fajn. Ale krém je hustý, docela těžko se roztírá a velmi pomalu se vstřebává. Určitě někomu bude vyhovovat, já se poohlédnu po něčem jiném.

dragiva201625. června 2024

Doopravdy to pomáhá na problematickou pleť. Jen to nechce pravidelně mazat na celý obličej, ale jen na postižená místa.

vlachovah6. dubna 2024

tento krém je naprosto skvělý, který používám na potření po spáleninách, ale i u problematické pleti pomáhá zklidnit

ivan.liska9. března 2024

uklidňuje, regeneruje

Minimalizuje svědění, ale problém celkově nedořeší.

Registrovaný uživatel25. února 2024

Původně jsem měla červené metličky ve tváři Používáním Baume B5 to zmizelo Má hojivé a zkldňující účinky pro moji pleť Používám tento krém již několik let jako denní i noční krém

Registrovaný uživatel14. května 2023

nelepí, nemastí, snižuje svědění lze použít i na oční víčka nebo lehce rozškrabaný ekzém hodí se i na zdravou kůži kůže po něm vypadá zdravější, vyhlazenější, tlumí atopické obtíže hodí se pro dospělé i na dětskou pokožku kupuji opakovaně

poměr cena výkon super

Registrovaný uživatel24. března 2023

Skvělý krém!

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Skvělý multifunkční krem pro celou rodinu :-)

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Viditelné zlepšení a vyléčení poškozené pleťové kožní bariéry, vytváří efekt krásné „glass skin”. I přesto, že produkt obsahuje pore clogging ingredienci, po měsíci používání neshledávám žádné viditelně ucpané póry. Na tento produkt nedám dopustit!

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Používám jako denní i noční krém. Úžasný pro citlivou pokožku, se sklonem akné, zároveň krásné hydratuje a léčí,sklidnuje Na den používám s 50 faktorem

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Tenhle krém mi zachránil pleť před problémama s pletí . Před tím jsem si nemyslela, že mi tento krém může nějak pomoct, ale teď jsem ráda, že jsem si ho koupila. Pro ty co váháte může vám to pomoct jako mně a určitě bych si ho zkusila objednat.

Registrovaný uživatel7. září 2022

Používá 15letá dcera na citlivou pleť a velice jí vyhovuje.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

eliminuje zacervenanie a svrbenie pokozky,hojí porusenu pokozku,pouzivam ho na opravu a regeneraciu po kortikoidoch pri ekzemoch na tele aj tvari

farbí oblecenie je z neho citit asi tu termalnu vodu , nemozem ho pouzit na ocne viecka a okolie očí,drazdi mi oči

patri podla mna k tým lepsim bez kortioidnym produktom,pouizivam ho s prestavkami po cely rok

Registrovaný uživatel29. června 2022

Hydratuje chrani , dobra cena

Vzdy rychle dojde

Super vetsi baleni je lepsi

Registrovaný uživatel20. června 2022

Používám již čtyři roky jako noční krém .

Vynikající výrobek . vřele doporučuji .

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

rychle hojí rány jak od akné tak od suché pokožky

někdy potřebuji používat více než je doporučeno

Varianta 15 ml
Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Neparfémovaný, nemastný. Pleť o něm neví a přitom nemá pocit nedostatku.

Je drahý,ale lepší než kupy všelijakých ještě dražších krémů,které slibují kdovico

Používám krátce, takže shrnutí je myslím předčasné.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Skvěle hydratuje a ochraňuje pokožku