Recenze La Nordica Fulvia Forno s troubou

Kamna jsou vhodná na chaty, chalupy, do nových i nízkoenergetických domů, kde se uplatňuje malé sálání tepla. Sami zjistíte, že na počátku zimy stačí topit pouze těmito kamny a až když teploty trvale klesnou pod bod mrazu, zapnete centrální topení. Kamna mají třízónové spalování paliva a nízkou povrchovou teplotu. Dvířka a horní plotna jsou vyrobeny z litiny.

2 recenze

Babetaova6. ledna 2025

akumulace tepla

Po dvou letech užívání vypadl deflektor kouře, který se zdeformoval. Dle vyjádření prodejce z důvodu přetápění na naší straně. Zakoupili jsme nový originální díl, který se chová naprosto stejně a musíme jej znovu nasazovat, přestože přikládáme minimální množství dřeva.

V tamnějších krajích patrně neznají bukové dřevo. Při konzultaci u jiného prodejce - velké překvapení, že může být takový materiál použit na deflektor. Dobře vyhozené peníze.