Stylingový přípravek Recenze L’Oréal Styling Line gel modelační gel na vlasy 150 ml

Recenze L’Oréal Styling Line gel modelační gel na vlasy 150 ml

Speciální modelační gel na vlasy dodá vašemu účesu správný tvar, texturu i lesk. Hustá a zároveň vláčná textura gelu umožňuje vytvoření kreativních účesů. Gel je nemastný a nevytváří efekt helmy.

Registrovaný uživatel4. července 2023

Dobrá cena

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

výborně drží,nelepí,používám na krátké jemné vlasy už léta :)

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Kudrnaté vlasy na krátko? A chcete dlouhé? Peklíčko co? Hlava ve velikosti medicinbalu, čepice na ní nedrží, učesat to nijak nejde, kudrliny vyskakují ze sponek a nevíte co s tím? Pokud jste se našly milé dámy, kupte si tento gel. Nic lepšího na zkrocení "kudrnatého květáku" nenajdete. Vlasy nejsou ulepené, kudrliny definované a krásně lesklé.

Registrovaný uživatel25. května 2021

Dlouho fixuje účes, vydrží všechny povětrnostní podmínky, na mé krátké vlasy ideální pomocník

Vynikající produkt ve své kategorii

Registrovaný uživatel23. října 2020

Nejlepší gel!

Jediný gel, který opravdu funguje.

Registrovaný uživatel11. dubna 2020

Používám již minimálně 2 roky. Baví mě že nelepí, nemastí vlasy a perfektně drží účes. Vyzkoušela jsem i jiné produkty, ale vždy jsem se vrátila k tomuto výrobku.

Registrovaný uživatel20. října 2019

- již vyzkoušený - přítel je s tímto gelem velmi spokojený - opravdu drží i na jeho hodně hustých a tvrdých vlasech - určitě doporučuji