Péče o oční okolí Recenze L'Oréal Revitalift Laser X3 oční krém proti vráskám 15 ml

Recenze L'Oréal Revitalift Laser X3 oční krém proti vráskám 15 ml

Oční krém L'Oréal Revitalift Laser X3 sice není laserové ošetření, ale svými účinky ve vyhlazení vrásek se k němu dokáže přiblížit. Krém v kombinaci s chladivým kovovým aplikátorem efektivně vyhlazuje vrásky, redukuje otoky pod očima a hydratuje pleť. Přináší viditelné výsledky již po 4 týdnech. Vhodné pro věkovou kategorii od 40 do 60 let.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Oční krém je vynikající.

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Oční krém používám denně po mnoho let a jsem s ním velmi spokojená. Nanáším ho ráno a večer. Nezpůsobuje žádnou alergii.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Vyzkoušela jsem poprvé. Příjemná vůně. Velmi dobře se vstřebává. Příjemná aplikace díky kovového aplikátoru. Velikost tak akorát do kabelky, kdy je vždy po ruce.

Registrovaný uživatel30. května 2021

Perfektní nanášení díky kovové kuličce. Příjemný

Registrovaný uživatel21. března 2021

L’Oréal krémy jsou kvalitní, používám je řadu let. Zaujalo mě nanášení krému pomocí kovového kulatého aplikátoru, to je velice příjemné a osvěžující Krém je lehoučký, krásně se vstřebává Používám na vyčištěnou pleť ráno i večer Určitě pomáhá osvěžit, vyhladit a hydratovat pleť v okolí očí

Oční krém, který ode mně dostává jedničku.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Nefunguje