Vlasová regenerace Recenze L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing cream 150 ml

Recenze L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing cream 150 ml

Vyhlazující a vyplňující mléko Steampod je určené pro silné vlasy. Po aktivování parní žehličkou Steampod zajišťuje optimální uhlazení vlasového vlákna a ochranu bez zatížení. Hloubkově regeneruje a hydratuje vlasové vlákno. Pomáhá zacelovat konečky vlasů a zabraňuje jejich třepení v budoucnu.
Porovnat ceny 999 Kč

Registrovaný uživatel20. srpna 2023

Používám k žehlení vlasů Steampod žehličkou.....nejlepší přípravek k žehlení vlasů a to jsem jich zkoušela několik...

Registrovaný uživatel17. července 2023

Mám husté vlasy a krepaté a po tom mi zůstanou hladké cely týden tak super a pěkně voní

Registrovaný uživatel22. května 2021

Chráni pred poškodením a dodáva lesk

Registrovaný uživatel22. května 2017

S tímto krémem před žehlením jsem moc spokojená, používám ho s obyčejnou žehličkou, a i tak je výsledek výborný. Mám poměrně hrubé vlasy a s použitím tohoto výrobku jsou jemné a v porovnání s předchozím výrobkem od Lorealu chvíli odolá i vlhkému počasí.

Výrobek doporučuji, stačí opravdu malé množství, takže vydrží celkem dlouho. Kupuji si ho už pravidelně.