Recenze L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair kondicionér 750 ml

Péče pro suché a poškozené vlasy L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair přináší dokonalou regeneraci poškozeným a suchým vlasům. Regenerační péče viditelně obnovuje povrch poškozených vlasů s velmi lehkým a hebkým dotekem, pečuje a usnadňuje rozčesávání vlasů bez zatížení. Vlasové vlákno je posílené a regenerované díky obsahu pšeničného proteinu a výtažkům ze zlaté quinoy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kondicionér L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair je podle většiny recenzí účinný při zlepšování stavu poškozených a suchých vlasů, zejména v kombinaci se stejným šamponem. Někteří uživatelé však zmiňují, že může být příliš hutný a vyžaduje důkladné vymývání. Celkově je produkt hodnocen jako kvalitní a výhodný v poměru k ceně.

• Zlepšuje stav suchých a krepatých vlasů
  • Udržuje barvu a hydrataci vlasů
  • Kvalitní složení
  • Vhodný pro blond vlasy
  • Velké balení za výhodnou cenu
  • Může být příliš hutný a způsobovat suché a elektrizující vlasy
  • Nutné důkladné vymývání
  • Předchozí verze produktu byla podle některých recenzentů lepší

tanuska1628. května 2026

Skvělý na blond vlasy, je to moje zkušenost. Každý ma jiné vlasy

RS9. května 2026

Udržuje barvu a vlasy jsou krásně hydratované.

vladimira.krejci23. února 2026

kvalita

jita.mala11. února 2026

Nakupuji opakovaně a jsem spokojena nejen já, ale celá rodina. Občas dostanu jiný kondicioner jako dárek,ale vždy se vrátím k tomuto. Nemá konkurenci v kvalitě a za ty peníze je to směšná částka. Kupuji už jen takto velká balení.

Jednička na trhu.

Registrovaný uživatel24. června 2022

znám lepší za lepší cenu

Registrovaný uživatel10. května 2022

jako kondicionér strašně hutný a vlasy po něm jsou suché a elektrizující!!

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Za mě nejlepší řada od Loreal Professionel, tato řada na poškození mi doslova a do písmene před lety zachránila vlasy. Umyje i velmi zlakované a zamaštěné vlasy. Kondicioner býval před lety lepší než udělali jeho vylepšení. Kondicioner zůstává ve vlasech, samozřejmě i ve vaně/sprchovým koutě musí se hodně, ale hodně vymývat. Doporučuji k celé řadě dokoupit ještě zlatou masku.

Před vylepšením této řady, býval lepší.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

V kombinaci se stejným šamponem,výrazně zlepšil mé krepaté a suché vlasy.

Opravdu doporučuji používat i šampon.Obyčejný šampon a tento kondicionér nefunguje.Zkusila jsem to...