Recenze L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair kondicionér 750 ml

Recenze L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair kondicionér 750 ml

Péče pro suché a poškozené vlasy L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair přináší dokonalou regeneraci poškozeným a suchým vlasům. Regenerační péče viditelně obnovuje povrch poškozených vlasů s velmi lehkým a hebkým dotekem, pečuje a usnadňuje rozčesávání vlasů bez zatížení. Vlasové vlákno je posílené a regenerované díky obsahu pšeničného proteinu a výtažkům ze zlaté quinoy.

Registrovaný uživatel24. června 2022

znám lepší za lepší cenu

Registrovaný uživatel10. května 2022

jako kondicionér strašně hutný a vlasy po něm jsou suché a elektrizující!!

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Za mě nejlepší řada od Loreal Professionel, tato řada na poškození mi doslova a do písmene před lety zachránila vlasy. Umyje i velmi zlakované a zamaštěné vlasy. Kondicioner býval před lety lepší než udělali jeho vylepšení. Kondicioner zůstává ve vlasech, samozřejmě i ve vaně/sprchovým koutě musí se hodně, ale hodně vymývat. Doporučuji k celé řadě dokoupit ještě zlatou masku.

Před vylepšením této řady, býval lepší.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

V kombinaci se stejným šamponem,výrazně zlepšil mé krepaté a suché vlasy.

Opravdu doporučuji používat i šampon.Obyčejný šampon a tento kondicionér nefunguje.Zkusila jsem to...