Péče o oční okolí Recenze L'Oréal Paris Revitalift protivráskový oční krém 15 ml

Recenze L'Oréal Paris Revitalift protivráskový oční krém 15 ml

Luxusní oční krém L'Oréal Paris Revitalift zamezí tvorbě vrásek v oblasti očního okolí! Oční krém Revitalift zpevňuje pleť a vyhlazuje vrásky. Speciální technologie Stimulfit účinně stimuluje 8 přírodních liftingových složek ve vrstvách pokožky, aby obnovila jejich přirozenou tvorbu a pomohla tak pokožce získat zpět svoji pevnost. Pro-Retinol A efektivně bojuje proti tvorbě vrásek. Oční krém…

zdena.kocourkova12. ledna 2024

Příjemný,lehce vstrebatelny

Dlouhodobé spokojena

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Používám dlouho, jsem velice spokojena. Používám každý den.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Za mně spokojená

Registrovaný uživatel26. října 2022

Krem,již použim 20let a nikdy se mi neudělaly očni vrásky,jenom mám strach,aby se nepřestal vytábět.

Registrovaný uživatel17. března 2022

Používám ho 23let,nikdy jsem lepši krém už nenašla a objednala jsem si z eshopu,proto protože se přestal prodávat.není k sehnáni v jediném obchodě.V eshopu je také podstně levnějši.

Lepši by byl v tubě.Natíram prstem,to by se nemělo.Špachtle se mi nechce použivat

Super krém od 25let až do 100let