Řasenka Recenze L'Oréal Paris Air Volume Mega Waterproof 7,9 ml černá

Recenze L'Oréal Paris Air Volume Mega Waterproof 7,9 ml černá

S řasenkou L'Oréal Paris budete připravená jak na letní vodní hrátky, tak i nečekaný deštík nebo pořádné zapocení při sportu. Na voděodolnou řasenku Air Volume Waterproof Mascara se můžete kdykoliv spolehnout, nikdy se vám nerozmaže. Díky unikátní technologii vzduchových bublinek dodá řasám okouzlující objem, a přitom je nezatíží. Kartáček s dvojitými jemnými štětinkami dokonale nalíčí každou…

Jana Bond11. listopadu 2025

vůbec se nerozmazává, vydrží i 3 dny, každou řasu obalí jako takové trubičky

musí se smýt jen vodou a ty trubičky vytahávat, ale naštěstí to řasy vůbec netrhá a nejsou poškozené

Já používám jen příležitostně (hory, moře, akce....) a skvělý

privata.fab12. února 2024

Výběr na základě vynikající vlastní zkušenosti. Dle mého názoru se jedná se o nejlepší produkt v této kategorii. používám denně a výhradně tento.

Registrovaný uživatel20. května 2023

Stačí jedna vrstva a řasy jsou zvýrazněné a prodloužené a přitom neslepuje. Vydrží bez problému celý den a odolá dešti a slzám. Snadno jde odlíčit běžným odličovačem.

Jednoznačně moje nejoblíbenější řasenka.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Byl mi doporučen

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Dobrá výdrž, nerozmazává se.

Jde špatně odlíčit, použila jsem odlicovač na voďeodolnou řasenku dvoulůžkový a nešla dolů.

Registrovaný uživatel10. července 2022

nejlepší řasenka, co jsem měla. Kupuji ji opakovaně.. dělá husté řasy jedná se o typ "mokré" řasenky

Registrovaný uživatel2. června 2022

Velký nepraktický štěteček. Voděodolná asi ne, při pobytu ve vodě se drolí a máte monokly.

Registrovaný uživatel2. března 2022

Řasenka se dobře nanáší,neslepuje řasy.

Zatím spokojenost.. Doporučuji.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021