Za mě úlně nejlepší.1*****

Za mě úlně nejlepší.1*****
Podklad pod řasenku pro slabé řasy. Řekla bych, že i vyživuje. Řasy jsou pevnější a objemnější. Je bílá, ale ne výrazně, jde přes ní dobře nanést barevnou řasenku.
Bez tohoto podkladu jsou moje řasy k ničemu.
Nerobí nič
Výborná pod řasenku. Řasy se zpevní a prodlouží.Použiji ji denně.
Výborná, používám několik let.
Problematicky se na ni potom nanasi rasenka, rasy jsou slepene, trva dlouho nez zaschne
Nejlepší podkladová řasenka vůbec.
Úžasná báze, v kombinaci s řasenkou Loreal mám krásně dlouhé a husté řasy. Skoro jako umělé. Řasenka se musí nanášet hned po aplikaci báze.
Perfektní báze
Vzhledem ke skutečnosti, že dlouhá léta používám Vaše řasenky - kombinace podklad + "nátěr" - jsem kupovala tento typ řasenky. Ale vždy jsem spíše spotřebovala podklad než černou barvu. Tato podkladová báze je pro mě vynikající, neboť nejsem vázana druhem a značkou. Vynikající, nelepí, nehrudkuje, netvoří na konci "chuchvalečky". Jsem velmi ráda, že jsem tento Váš produkt našla.
Produkt mě zklamal, podkladová báze měla být černá, což bohužel není. Jednou už jsem ji měla v černé barvě a byla super.
Výborná podkladová řasenka. Dobře zvýrazní i velmi slabé řasy.
Opravdu prodlužuje řasy
Celkem rychle se v ní dělají "cucky"
Perfektní. Krásné zhustuje a prodlužuje řasy.
vynikající, úžasný řasy po aplikaci
opravdu řasy prodlouží
jen doporučuji,jsem velice spokojená
krasne oddeli a zahusti riasy. nezlepuje.