jemná textura, vhodný pro starší pleť

jemná textura, vhodný pro starší pleť
Za mě make-up skvělé konzistence i krytí pro zralou, normální i sušší pleť
Bohužel, již v doprodeji.
Nejlepší makeup na zralou pleť,který se vyrovná daleko dražším!
Lehký, dobře se aplikuje (používám prsty), vůbec o něm nevím. Dá se vrstvit a je-li někde potřeba více, aplikace s houbičkou je pak dokonalá. Drží dobře i na občasný dotek. Odstín mi padl dobře.
tento výrobek mě mile překvapil. Je lehký, odhadla jsem dobře odstín, takže není téměř vidět, jen zakryje červené žilky a splyne s kůží, kterou osvěží a sjednotí. Zatím zapomínám protřepat před použitím, ale to je moje chyba. Dávkuje se dobře, může i malé množství na malou opravu odpoledne. Hezky drží, dobře kryje (ty moje nedokonalosti), není nápadný. Spokojenost
Jemná textura
Dobře se roztírá
Krásně se roztírá, dobře kreje a je velice příjemný.
Make-up L'Oréal Age Perfect Serum Foundation je jemný a super krycí.
Tento produkt jsem si vybrala na základě doporučení přečteného v časopise a musím říci, že mě nezklamal. Make-up je luxusní, jsem velmi spokojena s jeho kvalitou, krásně se roztírá, nezanechává fleky ani pocit vysušené pokožky. Dokonale kryje, pleť je sametová a hedvábná. Všem doporučuji pro každodenní použití.
Krásně přilne k pleti, dobře se nanáší, vydrží.
krásně sjednotí plet,je velmi příjemný dobře se roztírá,dlouhá výdrž
Je super a dobře krycí,,, za mě je top
doporučeno kosmetičkou
příjemný, dobře se roztírá, pleť vypadá přirozeně
používám dlouhodobě
nádherně se roztírá i kryje, objednám určitě znovu :-)
krásně sjednocuje,je jemny a hezky se roztírá,
jsem spokojená,jak ho spotřebuji,koupím si další
Lehký make-up vhodný pro zralou pleť. Nevysušuje.
krásně se roztírá, netvoří neprodyšnou vrstvu a hezky sjednotí pleť, za mě nemá chybu
mohu jen doporučit
Makeup pro suchou starnouci plet, me vyhovuje,nezaleza do vrasek a je lehky.
Vyborny makeup pro starsi plet.
Dobře se roztírá, neleze do vrásek a vydrží celý den.
Krásně se nanáší supet konzistence
Splnilo to co bylo uvedeno