Koupili jsme několik kusů výrobku na vyhubení čmelíků v kurníku a vůbec to nezabralo, ani když jsme proceduru opakovali. Možná pro jiné účely užitečné je, nám to nepomohlo.

Funguje a to je hlavní.
hmyz uhynul
Je to drahé.
Jsem velice spokojená.
Funguje na 99%
Funguje velmi dobře
Super produkt
zdánlivě jednoduché
dodavatel sám při komunikaci zpochybňuje účinnost "ve škvírách" a jak do "škvíry" dostat ručně postřikovou nádobu....
totéž co jsem psal zaplatit odbornou firmu
Púsobí rychle.
Ale nedostane se všude.
Funguje jak má, hodně to pomohlo ale je nutné aplikaci opakovat min.2x nebo 3x po 10 až 12 dnech aby nově narození jedinci neměli šanci.
Buďte trpělivý a věnujte se i prevenci v podobě dalších přípravku jako je Protect spray nebo křemelina. Doporučuji, pomohlo to.
Cena
Množství
Nefunguje
zničí
smrdí a štípou očí
po týdnu od aplikace se ještě nějaká ta bleška objevila, ale dnes už žádnou nepotkávám.
Stoprocentni ucinek.
Vyssi cena.
Vrele doporucuji v boji proti skudcum.
recenze
.......
jednou
dým zabral jen malou plochu a stoupal jen nahoru
Nevím, zda to účinkovalo. Bylo to použito v kombinaci s postřikem.
Dobře se aplikuje
Málo funkční, použila jsem opakovaně a výsledek nebyl dobrý
Nutno použít ještě jiný přípravek (sprej, křemelinu)
Funguje perfektně, koupil jsem 2 dýmovnice na byt 2kk, jednu do ložnice, druhou do obýváku a je klid (hodnotím 2 měsíce po testu). Doma chcíplo úplně všechno.
Lépe bych označil rysku na úroveň vody, dost jsem nad tím váhal, neboť ryska je v podstatě dno v rádiusu a po opuštění bytu do bezpečí už vodu jen těžko dolejete.
Super účinný přípravek, za pár pěnez spousta muziky.
Snadna aktivace
Zcela neúčinná
Nezahubila žádné šváby,dokonce ani ty v lepove pasti,i když past byla pár centimetrů od vykuřovadla.
Jsem zklamaná,zcela vyhozené peníze a koupi nikomu nedoporucuju
Asi dobry. Stenice v haji ale pro sichr skusim za par dnu jeste jednou kdyby nahodou nejaka larvicka chytla druhej dech
Jedine co tady u tech produktu chybí je navod po pouziti. Takove to lajcke vysvetleni zda se pak vse musi vydesinfikovat nebo staci jen oplachnout za jak dlouho jsou treba perovy periny pouzitelny obleceni zda vse vyprat..................
Po aplikaci nebylo doma ani kridlo.
Je nutné aplikaci opakovat, protože zahubí jen létající hmyz-mole v larvach přežijí.
Účinný prostředek na domácí hubení molů.
Jsem zcela spokojen
Ještě nepoužité zatím jsem instaloval pasti