Pleťová maska Recenze Kvitok Jílová maska s guaranou a kofeinem pro zralou pleť 30 ml

Recenze Kvitok Jílová maska s guaranou a kofeinem pro zralou pleť 30 ml

Energizující maska s guaranou a kofeinem je na bázi jílu a dodá zralé pleti ten správný náboj. Je zabalena v tmavém skle pro zachování kvality. Přiložená špachtlička umožňuje jednoduché a pohodlné nanášení. Maska jemně vyhlazuje pokožku a podporuje tvorbu kolagenu.

mvgrigoreva9122. ledna 2025

Moc mastná. Pak mám použít mýdlo

Registrovaný uživatel26. února 2023

Vynikající maska, kupují po několikáté, nedám na ni dopustit. Mám suchou pleť, je mi 50, a po této masce mám pleť pěkně hladkou a pružnou.

Registrovaný uživatel20. října 2022

Po jedne aplikaci mam misto do te doby hladke pleti struhadlo,coz v lepsim pripade bude jen vyrazka po dolni polovine obliceji az krku,nebo se v horsim pripade z toho vyklube perioralni dermatitida (kdo zna,chape zavaznost situace a moje aktualni rozpolozeni).tedy,tak ci tak,oblicej mam jako paviani rit (=je to hnusny a nikdo se na to koukat nechce),svedi to jako cert.takze i toto vyhazuji a opet si nadavam,ze vubec neznamou kosmetiku zkousim. Od tohoto vyrobce uz nikdy nic.

Registrovaný uživatel9. října 2022

Super,pleť je krásně jemná