ještě jsem nevyzkoušel

ještě jsem nevyzkoušel
Chtěl jsem pokud možno bezúdržbový booster s tím, že jej budu používat jenom občasně při výpadku baterie a budu jej vozit sebou v autě. System se superkondenzátory mi k tomu vyhovoval nejlépe. Při vyzkoušení fungoval jak má, na podrobnější hodnocení ho mám moc krátkou dobu.
Cena. Nedodává se ve vhodném obalu pro přenášení a skladování.
Výborný nápad, který v praxi funguje. Životnost je otázkou, ale předpokladem oproti bateriovým boosterům nebo energobankám je podstatně vyšší životnost. Prakticky je bezúdržbový. Doporučuji.
Zkoušel jsem poprvé. Nastartoval VW Sharan 1,9 TDI na podruhé, baterie předtím ani netočila startérem. Zatím naprostá spokojenost.
Výrobce nedodává žádný kufřík nebo obal na uskladnění, což je škoda.
Vyšší cena.
Spokojenost, pokud je starší baterie a auto je používáno denně. Cena je vyšší , čas ukáže využítí
Naprostá spokojenost,starter s motorem ani nehnul,připojil jsem booster,nechal aktivovat a auto jsem natočil jak s novou baterkou. (BMW 530d).
kvalitní zpracování
Jine auto,s mensimi naroky na el.
Nastartovalo.
Booster nabity,a pri otoceni klicku a nastartovani nic.
Auto bmw 530d
Za tyto penize mohl byt booster v kufriku a ne jen krabicce.
dobré rozměry i přijatelná hmotnost, funkce pro Diesel žhavení a potom start!!!
krátké kabely, kdyby byli aspoň o 10cm delší bylo by to lepší, gumový obal je uchycen šroubky a moc to nedrží a přes šroub se to převleče.
pro naše účely častého startování aut s vybitými bateriemi je to super a navíc funkční!!! Mohu jen doporučit!!!