Elektrokoloběžka Recenze KuKirin Kirin M5 Pro

Recenze KuKirin Kirin M5 Pro

Elektrokoloběžka Kirin M5 Pro disponuje baterií s kapacitou 20 Ah. Vybavena je sedátkem. Nosnost koloběžky činí 120 kg.

Registrovaný uživatel25. srpna 2024

Není návod v ČJ

Registrovaný uživatel20. července 2024

- skladný, silná baterie a velký dojezd, kufírek na běžné věci, sedlo pro potřebu sednout na delších rovných cestách.

nedostatkem je zabezpečení sedla proti krádeží, během několika vteřin je zcizeno, a na delších cestách bolí palec pro mačkání páčky rychlosti. chtělo by to zařízení, že po rozjezdu by nemusel páčku stále držet.

jinak vynikající výrobek, nemá v porovnání s ostatními koloběžkami v této cenové relaci konkurenci.

Registrovaný uživatel14. července 2024

Koupil jsem ji je silná a pěkná.

Prodejce nedodává k elektrokoloběžce COC list takže s touto koloběžkou a i mnoha dalšími můžete jezdit tak akorát po zahradě protože bez tohoto listu ji nezaregistrujete.

Nekupovat pokud chcete jezdit po silnici.

feracarp18. ledna 2024

Robustní , zatím málo vyzkoušené ale vypadá kvalitně.

Registrovaný uživatel27. října 2023

Dlouhá výdrž baterie. Velký dojezd. Pohodlná jizda

Dobré jízdní vlastnosti, velký dojezd

Registrovaný uživatel20. října 2023

Jak jsem vám už napsal jsem s koloběžku spokojen.

To sklopné sedlo do předu se naklánělo, mám koloběžku teprve týden a něco se tam pokazilo naklání se sedlo i dozadu malém jsem spadl neudržel jsem rovnováhu koloběžku jsem musel dotlačit domů mám jenom 68 kg koloběžku jsem odstavil nedá se na ní jezdit.

Pokud by jste jako náhradní díl měli pevnou sedlovku rád bych si jí koupil a namontoval na koloběžku abych měl jistotu že se mi sedlo nesklopi jsem starší člověk.

Registrovaný uživatel15. října 2023

Krásná,úžasná koloběžka.Jezdí fajn.Jsem s ní naprosto spokojený

Obchod a komunikace v pořádku a též i produkt Kugo Kukirin M5 Pro naprostá spokojenost.Doporučuji jak obchod tak produkt

Registrovaný uživatel12. října 2023

kvalitní koloběžka

Registrovaný uživatel20. května 2023

Pohodlná, dosti velká rychlost, prostě skvělá

Skvělá koloběžka za dobrou cenu