Není návod v ČJ

Není návod v ČJ
- skladný, silná baterie a velký dojezd, kufírek na běžné věci, sedlo pro potřebu sednout na delších rovných cestách.
nedostatkem je zabezpečení sedla proti krádeží, během několika vteřin je zcizeno, a na delších cestách bolí palec pro mačkání páčky rychlosti. chtělo by to zařízení, že po rozjezdu by nemusel páčku stále držet.
jinak vynikající výrobek, nemá v porovnání s ostatními koloběžkami v této cenové relaci konkurenci.
Koupil jsem ji je silná a pěkná.
Prodejce nedodává k elektrokoloběžce COC list takže s touto koloběžkou a i mnoha dalšími můžete jezdit tak akorát po zahradě protože bez tohoto listu ji nezaregistrujete.
Nekupovat pokud chcete jezdit po silnici.
Robustní , zatím málo vyzkoušené ale vypadá kvalitně.
Dlouhá výdrž baterie.
Velký dojezd.
Pohodlná jizda
Dobré jízdní vlastnosti, velký dojezd
Jak jsem vám už napsal jsem s koloběžku spokojen.
To sklopné sedlo do předu se naklánělo, mám koloběžku teprve týden a něco se tam pokazilo naklání se sedlo i dozadu malém jsem spadl neudržel jsem rovnováhu koloběžku jsem musel dotlačit domů mám jenom 68 kg koloběžku jsem odstavil nedá se na ní jezdit.
Pokud by jste jako náhradní díl měli pevnou sedlovku rád bych si jí koupil a namontoval na koloběžku abych měl jistotu že se mi sedlo nesklopi jsem starší člověk.
Krásná,úžasná koloběžka.Jezdí fajn.Jsem s ní naprosto spokojený
Obchod a komunikace v pořádku a též i produkt Kugo Kukirin M5 Pro naprostá spokojenost.Doporučuji jak obchod tak produkt
kvalitní koloběžka
Pohodlná, dosti velká rychlost, prostě skvělá
Skvělá koloběžka za dobrou cenu