Lehký, hezký design.
Menu nelze nastavit česky.
Kvalita fotografií je špatná i při nejvyšším rozlišení.
Zvuk videa téměř neuslyšíte.
Již bych znovu nekoupila.

Lehký, hezký design.
Menu nelze nastavit česky.
Kvalita fotografií je špatná i při nejvyšším rozlišení.
Zvuk videa téměř neuslyšíte.
Již bych znovu nekoupila.
především z důvodu, že opravdu fotí i když je pro celkem malé děti:).
Děla celkem dobre fotky . Jsou tam i hry a vnučka jespokojená.
Zatím nic nevím.
Snadné ovládání pro děti
Úžasný, praktický a líbí se dětem.
Není co dodat, je prostě skvělý.
Mame ho chvilku, tak snad vydrží, ale maly ho miluje. Ma spoustu vychytávek . I hry
Vybrala jsem si to jako dárek pro mé vnučky !Určitě budou spokojené že budou mít svoje holčičí focení!!!
Funkčni
Dárek pro vnoče
Je hezky, maly
Slozity pro dite na ovladani. Nefunkcni, posilam zpet.
Je gumový a při pádu se nerozbije.
Baterka nic nevydrží. Máme ho dva měsíce a vyfotí 3 fotky a je vybitý. Jedná se o Čínu jak vyšitou. Fotky jsou v hrozné kvalitě, o videu ani nemluvím. Nedá se to použít, je to k ničemu. Příště mi nebude líto peněz a koupím pořádný.
Znova bych nekoupila a nikomu nedoporučila.
Nezaujal nas tak jak na obrazku
Estetický
Seká se nefunguje jak má
Vadný kus
Vypadá dobře
Foťák se nenabíjí
Jelikož se nenabíjí tak je k ničemu
Pro vnoučata pod stromeček. Líbil se mi.
Objednala jsem 3 kusy. V jednom balení chyběla paměťová karta. Po několikadenní korespondenci s obchodem, kdy jsem splnila všechny jejich požadavky, mi bylo napsáno, že si mám kartu koupit sama a oni cenu proplatí. Sehnala jsem kartu na jiném eshopu a když jsem jim napsala cenu(karta je za cenu téměř poloviny produktu) dostala jsem odpověď, že mi nic neproplatí. Nekompletní zboží zpět nepošlu, protože bych, při jejich přístupu, neviděla ani nové zboží, ani peníze. Tento nákup se mi dost prodražil. Už nikdy více. Provozovatelům obchodu přeji bohaté Vánoce.
Už nikdy.