Kávovar Recenze Krups Sensation C50 EA910B10

Recenze Krups Sensation C50 EA910B10

Toužíte po perfektní kávě z čerstvě namletých zrn, ale odrazuje vás náročnost automatických přístrojů? Krups Senstation díky své technologii Barista Inside optimalizuje každý krok přípravy espressa. Celou přípravou kávy i údržbou vás provede přehledný dotykový panel, přizpůsobitelné recepty a světelné upozornění. Ještě nikdy nebylo tak snadné si vychutnat šálek své oblíbené kávy. A to nejlepší?…

Josef.Jindacek25. prosince 2025

splňuje očekávání

Lenka.svorcova21. prosince 2025

Kávovar je kvalitní kafe super ,mléko pěkně napění.Ani mi nepřijde že by byl hlučný.

Zatím nemám žádný důvod psát zápornou odpověď.

Za ty peníze super.

Kovojemelka4. března 2025

snadná údržba, rychlý, kafe super

trochu práší mlýnek

Doporučuju

tom.krapka6. května 2024

Malý, kompaktní a jednoduchý na ovládání. Na tuto cenovou kategorii poměrně tichý. Mám ho zatím krátce, uvidime při delším používání. Zatím spokojenost.

Jednoduchý plný automat se samocistenim. Očekával bych od výrobce jednu čisticí tabletku do balení jako návod jaké používat. Uživateli by to pomohlo a výrobci marketingově rovněž. Ovládací panel by mohl být lépe podsvícen kvůli přehlednosti. To nejsou negativa, jen moje zpětná vazba. Skvělý poměr cena/ výkon.