Kávovar Recenze Krups EA8108 Roma

Recenze Krups EA8108 Roma

Dopřejte si chvíli pohody a vychutnejte si šálek vaší oblíbené kávy, kdykoliv jen dostanete chuť. Zpříjemněte si vstávání nebo potěšte návštěvu krémovým latté. Krups EA8108 Roma představuje nejmenší plnoautomatické espresso na světě. Díky svým kompaktním rozměrům je vhodné do každé domácnosti.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2025

Vše super, výborné kafe, žádné zbytečnosti, přesně, co jsme chtěli.

Karel Houška19. března 2021

Snadná obsluha, chutná káva

Po 4 letech během používání (v průměru cca 2 šálky kávy denně) najednou během týdne do každého šálku začalo natékat menší a menší množství kávy až přestala vytékat úplně. Po odeslání do serisu mi tam bylo oznámeno, že závada je pro složitost neopravitelná... Připomínám, že po signalizaci, že přístroj potřebuje odvápnění jsem vždy bez prodlení kávovar vyčistil originálními tabletami přesně podle návodu.

Jsem touto značkou velmi zklamán... Dost mi to mrzí, káva byla opravdu velmi chutná.

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Cenově dostupný.

Celkově jsme s ním spokojeni.

Registrovaný uživatel9. prosince 2018

super aparát,stačí si spočítat náklady: stejné presso (možná i horší) stojí na čerpacích stanicích 35,- kč - já jsem koupil Segafreddo 1 kg za cca 200,- kč udělal jsem z něj 110 šálků pressa, za ktré bych zaplatil přes 3800,- kč!!! mně to vyšlo na cca 300,- korun!! Cop víc dodat....?

Super aparát!!!