Kávovar Recenze Krups EA8050PE

Recenze Krups EA8050PE

Máte chuť na kávu, ale vaše oblíbená kavárna není zrovna po ruce? Máme pro vás řešení! Automatické espresso EA 8050 PE zvládne na výbornou jak Espresso, tak i Caffé Latté či Capuccino. Nejenže se kávovar po přípravě kávy automaticky vypne, ale sám vás také upozorní na nutnost čištění a odvápnění. Bez vašeho zásahu dovnitř přístroje vyčistí spařovací komoru i kávové trysky. Startovací sada…

1 recenze

Registrovaný uživatel9. dubna 2016

silne poruchové zařízení.drahé náhradní díly.naučil jsem se to opravovat.byl to očistec.v podstate straveny cas na opravach mne vysel jako 3 nove krupsy.tesneni presovace vydrží 6 měsíců stojí 350 je to neskutecny kram.umím to i čistit po otevření tzn kompletni odstrojeni přístroje tak to je k blití konstrukcne nedořešené.normalni člověk to nemůže rozebrat a vyčistit.tvori se nánosy kávy na spodku přístroje.nekupujte to!