Kávovar Recenze Krups EA 890 D 10

Recenze Krups EA 890 D 10

Automatický kávovar Krups EA890D10 vám umožní přípravu vždy dokonalé kávy se silnou vůní a vyváženým aroma v pohodlí vašeho domova. Dopřát si můžete hned 15 různých druhů nápojů, včetně ristretta, doppia, dvojitého cappuccina, americana nebo klasického espressa. Každý jistě zažil situaci, kdy potřeboval urychleně přísun energie a pořádně silnou vzpruhu. A jelikož není nad to spojit příjemné s…

Jan K.22. června 2022

-Cena/výkon -přehlednost -funkčnost -ovládaní

Dlouho jsem se rozmýšlel, jaký kávovar vlastně koupím. Kávovar vlastním měsíc a vybral jsem ho na základě recenzí. Po měsíci musím říct, že kávovar nadmíru předčil má očekávání a dokáže mi udělat nápoj přesně podle mých představ. Je dokonale skladný, díky jeho rozměrům. Kávovar mě o všem informuje a ovládaní je intuitivní. Super je i velmi praktická hadička na mléko. Za tyto peníze se za mě konkurence sehnat nedá. Vřele doporučuji a dávám 10/10.

Sobanova Anna7. března 2022

Chutná káva,jednoduché použití

Je hlučnější

Máme ho krátce,zatím spokojenost

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Skvělá chuť kávy Jednoduchost použití Kávovar se čistí sám (jen u mléčného systému je třeba jednoduše opláchnout teplou vodou) Krásný displej

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Hezký design, možnost dělání 2 mléčných nápojů najednou, menu v češtině, výborné Latte

Doporučuji každému kdo chce šikovný automatický kávovar za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Jednoduché ovládání a čištění, senzační káva včetně mléčných nápojů, jako v kavárně.

Pijeme více kafe.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

luxusní plně automatické expresso, velmi sofistikovaný stroj s krásným designem, kompletně vyrobený ve Francii

Naprostá spokojenost s přístrojem, mnoho variant kávovych nápojů, teploty vody na různé čaje či samostatná mléčná pěna. Oproti většiny konkurenčních značek tento Krups nabízí čerpání mléka hadičkou přímo z krabice či láhve a tudíž netřeba plnit a poté vyplachovat zásobník na mléko na přístroji. Jen se propláchneme hadička s koncovkou a krabice se dá zpět do lednice. Opravdu jsem ve všech ohledech spokojen.

Registrovaný uživatel23. října 2021

Cenová dostupnost Výbava kávovaru Jednoduché ovládání

Martin D.2. dubna 2021

menší rozměry v porovnání s konkurenčními výrobky přední strana z broušeného hliníku kvalitní zpracování jednoduché čištění mléčného i kávového okruhu používáme několikrát denně dělá skvělou kávu při úpravě nastavení jednoho druhu kávy (například "LONG COFFEE") si pamatuje poslední nastavení množství vody není příliš hlučný

zásobník zrnkové kávy neindikuje, že je prázdný.

Dobrý produkt. Kromě výše zmíněného nedostatku perfektní. Koupil bych znovu.