Perfektní, stromeček jsem do stojánku upevnila sama i když byl trochu křivý, nebylo to vůbec poznat. Je stabilní, vejde se do něj hodně vody, stromeček vydrží dlouho pěkně zelený.
Je prostě nejlepší, koupila jsem ho i pro dceru.

Je prostě nejlepší, koupila jsem ho i pro dceru.
Konečně bude stromeček držet ve stojanu pořádně
Celkem spokojenost
Se stromečkem vyzkouším až za rok, ale stojan je plněny nějakým pískem + zásobník na vodu, takže díky své váze bude asi stabilní a mechanismus upínání vypadá stabilní.
Vypadá, že splní, co jsem očekával
velice rychlé uchycení jakéhokoliv prumeru kmene vánočního stromku
možnost nalití vody do nádoby
+ Jednoduchy system upinani s pojistkou.
+ Vyssi váha stojanku diky niz je stabilni.
+ Ukazatel stavu vody - plovak.
+ Vejde se do nej velke mnozstvi vody.
Jednoduchy system upinani s pojistkou. Samotny stojanek je tezky, diky tomu drzi pevne stromek, ktery je stabilni (vyska stromku byla 2m). S vodou jsem se stromkem ani nehla. Ukazatel stavu vody (plovak) se obcas zasekne, ale staci do nej klepnout a ukaze spravne.
Celkove je stojanek bytelny, stabulni a pritom nizky (narozdil od konkurencnich). Nepusobi robustne ani rusive.