Recenze Kratki Koza K6 130 černá

Krbová kamna Koza jsou vyráběna v té nejvyšší kvalitě a zaujmou skvělým designem. Maximální výkon a bezporuchový provoz krbových kamen Koza K6 má na svědomí mimo jiné i vysoce kvalitní litina o síle materiálu 8 mm. Součástí spalovací komory je i deflektor, který slouží jako clona, která zabrání okamžitému úniku tepla do komína. Komfort navyšuje možnost horního i zadního připojení spolu se…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Krbová kamna Kratki Koza K6 130 jsou podle recenzí výkonná a spolehlivá, s dlouhou životností a jednoduchou obsluhou. Uživatelé oceňují jejich výhřevnost a kvalitu zpracování, i když někteří zmiňují obtížnější čištění a těžkou manipulaci při údržbě. Celkově se jeví jako dobrá volba pro ty, kdo hledají kamna s dobrým poměrem cena/výkon.

• Velká výhřevnost

slušná cena za kvalitu

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Ještě je nemam

Natrová8. září 2022

mám je už 7 let a vše funguje jak má velice přijemné teplo to čištění kamen je zcela v pohodě , když se netopí paletama tak je to cajk protože hřebiky jdou špatně vydělat z roštu jinak jsem si vyrobyl magnet který vše vytáhne za mě super kamna jsou velice krásné a kvalitní

jsou těžké při manipulaci kontrole kominíka revize

Registrovaný uživatel8. července 2022

Ještě nezačala sezóna Jak můžu vědět jestli jsou dobré nebo špatné napište mi až v prosinci třeba

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

topím s kamny již 5let a jsou super dávám i uhelné brikety

hůř se čistí

jinak výborná kamna hravě vytopí 80m

Registrovaný uživatel3. října 2021

Velká výhřevnost, jednoduchá obsluha, máme je už cca 8 let a spokojenost

Doporučuji, velmi dobrý kup poměr cena výkon je super, nemáme žádné negativní zkušenosti