Recenze Království slepých - Louise Penny (2022, pevná)

Recenze Království slepých - Louise Penny (2022, pevná)

Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet. Vše se ještě víc zkomplikuje, když obdrží podivné pozvání na starý opuštěný statek a zjistí, že ho úplně cizí žena jmenovala likvidátorem své závěti – spolu s Myrnou Landersovou, majitelkou knihkupectví ve Three Pines, a jakýmsi mladíkem z…

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

perfektní knížka jako ostatně všechny. které jsem od spisovatelky četla

bezva čtení na zimu :)

Registrovaný uživatel23. července 2022

mám již celou vyšlou řadu a těším se na další

Registrovaný uživatel8. července 2022

Opět úžasné čtení jako celá tato série.

Registrovaný uživatel8. června 2022

V dubnu a v říjnu každého roku nikdy nezapomenu, že si mám knihu. Nejprve si v doslovu ověřím, že je L. Pennyová zdravá a že u nás na překlad čekají další dva díly. Potom si ji přečtu, další v pořadí je dcera. Letos jsem jí dala knihu, aby si ji přečetla první, protože jsem od rána do večera sledovala tenisové turnaje. Zrovna dneska jsem dostala zprávu: Babičko, Pennyovou jsem přečetla za pondělí a úterý, moc děkuji, přivezu ji v pátek.

Mám ráda detektivky, kde nejsou potoky krve, hromady mrtvol a supermani v roli detektivů. Vždycky tam objevím nové věci, třeba chorály, carlink, historii Kanady, zajímavé recepty, a vracím se k hrdinům knih jako ke známé rodině. Je mi 78 let, a tak si přeji, abychom paní Pennyová i já ještě chvíli vydržely s tak krásnými knihami.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Je to doufám ne poslední díly této série, která je velmi čtivá :-)

Knihu doporučuji, ale samozřejmě je nejlepší začít pěkně od 1 dílu