Literární cestopis Recenze Krajinou domova/Seeing the home landscape/In der Heimatlandschaft - Petr Krejčí (CS, EN, DE)

I tu nejprobádanější krajinu můžeme objevovat stále znovu a znovu. Naši krajinu domova máme krásně vymezenou zvláštní kruhovou hradbou pohraničních hor. Kotlina Čech, sevřená tímto prstencem, je do sebe uzavřeným světem, zatímco široké úvaly Moravy se naopak otevírají jako náruč. Člověk se v té krajině učil žít a hospodařit tak dlouho, až z ní vytvořil prostor, kterému sám pro sebe začal říkat…

Registrovaný uživatel15. června 2022

Inspirativní

Registrovaný uživatel11. května 2022

V knize je to co jsem očekával.

Kvalita tisku fotografií mě bohužel velmi zklamala.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Moc pekná

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Nebyl dodán

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Knihu stále nemám

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Kniha mi neprisla, prisel mi email, ze kniha bude naskladnena az v breznu, coz je na nic, protoze to mel byt darek k Vanicum

Registrovaný uživatel12. října 2021

Nevím proč mě vyzýváte k hodnocení produktu který má vyjít se spožděním až za několik dní. Někde se stala chyba, že?

Jiří Fortter30. září 2021

Knižní podoba nejlepšího českého dokumentárního seriálu o přírodě a krajině. Stejné nadšení, jako ze seriálu. Krásné fotky, úžasný text.

Doporučuji. Svělé jako dárek

Registrovaný uživatel8. července 2021

Rád cestuji po naší krásné zemi a tak jsem hledal v této publikaci inspiraci pro další cesty a cíle. Malou inspirace jsem si odnesl. (Bohužel pro mne, jsem prakticky téměř vše publikované již navštívil.)

Některé fotografie, zejména ty pořízené z dronu, jsou nepřirozeně přibarvené! Některé lokality jsou zbytečně opakovaně publikovány z různých pozic. Pro ty, co danou lokalitu ještě nenavštívili dobrý, ale pro ty z nás, co máme již něco prochozeno, zbytečný. Raději bych rozšířil nabídku lokací.

Očekával jsem od této publikace trochu více. Jinak dobré až velmi dobré zpracování.

Registrovaný uživatel10. května 2021

krásná publikace. Pěkně provedení i uspořádání. Jak pro hlubší poznání našich krásných končin, plánování výletů za poznáním, ale i jen tak na "listování". Takové knihy by neměly chybět v žádné dobré domácí knihovně.

Registrovaný uživatel5. února 2021

Krásné!

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Moc pěkná kniha

Registrovaný uživatel28. října 2020

vícejazyčný text /při té ceně bych očekával pro každý jazyk vlastní výtisk/ některé fotky se opakují pouze jsou z jiného úhlu pohledu části některých stránek nekvalitně vytištěny při přejetí rukou části šustí .......

pokud bych měl možnost knihu předtím si prohlédnout a tzv. osahat nekoupil bych ji

Registrovaný uživatel24. října 2020

Překrásné fotografie

novak.ma2. července 2020

perfektní zpracování obrázků profi grafická úprava kvalitní vazba vhodné jako dárek i do zahraničí

Registrovaný uživatel7. května 2020

Jako dar bratranci, který od r .1968 žije ve Švýcarsku,ale pravidelně sem jezdí. V dubnu oslavil 80 narozeniny. Krásné fotografie především přírody. Velice kvalitní tisk Celkem příznivá cena.

Líbilo by se mi více souvisejících památek .

Registrovaný uživatel15. dubna 2020

Krásné téma, krásné fotografie řemeslně výborně zpracovaná kniha.

Bohužel těch krásných záběrů krajiny domova je méně než jsem očekával, jako by se autorovi nedostávalo materiálu. A náhrada maloformátovými obrázky a množstvím detailů květin (to přeci není krajina !), a "poloprázdných stránek" s grafikou knize z mého pohledu spíše uškodila. Čekal jsem inspiraci k toulkám (a pro zahraničního čitatele inspiraci k návštěvě ČR) a té je tam méně než mohlo být.

Tož tak !

Registrovaný uživatel28. března 2020

Vhodný dárek pro zájemce o českou přírodu.

Registrovaný uživatel17. ledna 2020

Krasna publikace

Registrovaný uživatel23. listopadu 2019

Krásná vazba, úžasné fotografie.

Žádné jsem nezaregistroval.

Koupil jsem knihu jako dárek a teď si jí koupím i pro sebe....