2 ks aku s velkou kapacitou, výkon čerpadla
Malý filtr sací hadice
Dobrý produkt za dobrou cenu.

2 ks aku s velkou kapacitou, výkon čerpadla
Malý filtr sací hadice
Dobrý produkt za dobrou cenu.
Nemám zápor vše v pořádku
Myti vozidla a venkovni dlazby
Vaha mycky
tlak je (subjektivně posuzováno), poměrně slabý, ale na lehkou špínu stačí, velmi snadná ovladatelnost pumpy
návod je nejasný a v konečném důsledku zavádějící
Splňuje to,co jsem očekával a co bylo součástí reklamy.
Zatím nemohu nic uvést.
Za ty peníze vynikající.
Výdrž baterie a silný tlak.
Jsem velmi spokojený.
S jedním kbelíkem vody si pohodlně umyju auto doma a nemusím nikam jezdit.
Dobrý pomocník za slušné peníze.
dobrá manipulace
Skladný,výkonný,vždy po ruce.Na rychlý oplach auta ideální.
Výdrž aku super.
Spotřeba vody cca 10l na 2x mytí./namočení-spláchnutí/
Ve studené vodě hadice stvrdne a prohne a sítko má snahu vyplavat na hladinu.
Vyřešeno 20tkou matkou navlečenou nad sítko.
Jinak zatím nic.
Dobrá cena
Kvalita rovná ceně
2 baterie v baleni..
Skoro žádný tlak, nutnost mít pistol nakloněnou směrem dolů aby tekl šampon, baterie jsou hned vybité.
Obyčejnou hadicí a houbou umyjete lépe a rychleji.
Za tu cenu skoro dobrý.
Hadice - naprd. Musí si člověk koupit navíc takovou, která se nemačká a nesnižuje průtok, což je cena navíc. Jedna z baterií nedrží dlouho nabitá.
Za tu cenu člověk nemůže chtít vysoký tlak.
Mobilní
Malý tlak, ale s tím se počítá
Praktický pro každé mytí
Uložení všech dílů v kufříku, který je ale velmi zranitelný.
Nepravdivý popis zboží, poměrně měkká hadice, která se ráda mačká a snižuje průtok vody.
Je to myčka s malým tlakem, použitelná jen na nezaschlé nečistoty.
Dobrá bude na postřiky stromů nebo rostlin proti plísním.
Velmi slabý tlak. Zboží bylo vráceno.
Vyzkoušeno,výborný.
Dodání proběhlo rychle a hned jsem to vyzkoušel. Pracuje to jak má. Potěšily mě dva akumulátory.
Chybí tomu český návod, ale nechá se to sestavit i bez něho.
Za ty peníze to to je dobrý kup. Jen mi vybyla nějaká plastová redukce z 19mm na 24,5mm s vnitřním závitem a nevím kam s ní, nikam nejde umístit, na nic nejde osadit, na obrázku je mezi nabíječkou a tryskou.
Netuším jak dlouho to může fungovat. Je to trochu jako dětská hračka levný materiály. Hmotnost Lion baterie napovídá,že se nebude jednat o moc velkou kapacitu baterie,ale vzhledem k tomu že cely produkt byl levnější než jedna baterie lion konkurence tak se není co divit.
Když to vydrží alespoň ty dva roky, tak budu spokojen. Za cenu dvou obědů v Praze jsou dva roky fungování v poho.