Recenze Kraft & Dele KD3070

Svařovací stroj Kraft & Dele KD3070 se používá k polyfuznímu svařování trubek a tvarovek z termoplastů. Využití najde hlavně při instalaci rozvodů studené a horké vody nebo ústředního topení. Balení obsahuje svářečku, 3 svařovací nástavce (20, 25 a 30 mm), stojánek a plastový kufr.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Svářečka Kraft & Dele KD3070 je vhodná pro domácí a občasné použití, kde nabízí dobrý poměr ceny a výkonu. Uživatelé oceňují její funkčnost a nízkou cenu, ale upozorňují na horší dílenské zpracování a absenci českého návodu. Pro náročnější úkony nebo profesionální použití není ideální.

• Funkční pro domácí použití
  • Nízká cena
  • Vhodný pro občasné použití
  • Dodáván s plastovým kufříkem a příslušenstvím
  • Dobrý výkon v poměru k ceně
  • Horší dílenské zpracování
  • Chybí návod v češtině
  • Malá velikost pro některé úkony
  • Nedostatečná pro profesionální použití

m.klokla29. listopadu 2025

velikost

příště se nesnažit šetřit

hanellus21. dubna 2025

Cena a výkon super, nemám to na žádné profi práce ale na chatě je už voda rozvedená, funguje na výbornou, doporučuji

zdenojano3. dubna 2025

Stačí na běžnou opravu

deckbwp19. října 2024

Cena, váha, funguje dobře.

Přidal bych 40mm

Pomocník k baráku super.

vavrovadanaa29. června 2024

velny dobre

paveldolansky2. června 2024

funkční na domací použití vyhovuje

78venda31. března 2024

Na občasné použití určitě stačí.

Horší dílenské zpracování.

dolpeta27. února 2024

rychlost dodání zboží nízká cena přístroje produkt budu požívat nahodile jsem spokojen, že přístroj má vlastní plastový kufřík i na příslušenství jsem spokojen ,že je k němu dodán i odkládací stojánek

chybí mi návod v češtině - já nejsem Polák ,když se dá vytisknout v polštině ,mohlo by to jít i v češtině zatím o žádných jiných nedostatcích nevím ,ještě jsem s ním nepotřeboval pracovat ,jen jsem ho vyzkoušel

doufám že mě při práci nezklame

Registrovaný uživatel1. listopadu 2022

kvalita