Recenze Kraft & Dele KD10460 292 ks

Gola sada Kraft & Dele KD10460 se skládá z 292 kusů nejčastěji používaného nářadí a klíčů v dílně. Každý nástroj má své místo v praktickém plastovém kufru. Klíče jsou vyrobeny z CrV oceli, která je charakteristická poměrně dobrou houževnatostí při vysoké tvrdosti, dobrou odolností proti opotřebení a dlouhou životností nástrojů. S touto sadou si vystačíte na nejběžnější i složitější opravy,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Gola sada Kraft & Dele KD10460 nabízí praktické využití pro běžné opravy a údržbu, ale její odolnost je omezená. Pro příležitostné použití postačuje, avšak náročnější práce vyžadují kvalitnější materiál.

• Praktické využití pro každodenní použití
  • Široká škála klíčů a příslušenství
  • Šikovné nářadí pro údržbu auta
  • Měkké ráčny s nižší odolností
  • Velká ráčna má omezenou výdrž
  • Materiál sady není nejvyšší kvality

Martin3. března 2026

Za tuto cenu nelze očekávat TOP kvalitní materiál. Určitě nevydrží vše, ale na příležitostnou práci postačuje.

petrcambala1122. prosince 2024

vše ok spokojenost

Registrovaný uživatel8. října 2024

Šikovné nářadí akorát údržba auta se hodí.

stavebni.prace.zouharaspol6. října 2024

Velká ráčna nic nevydrží.

durajko19. ledna 2024

tento produk jsem si vibral protože se mi líbil a má spoustu klíču ptřebnejch jinak je praktyckej

nijak vše je dobré a produk se my líbil

asi tak že je to produk krérí jsem scháně a tady jsem ho sehnal

romanbrundza11. prosince 2023

Docela ,,měkké,, ráčny,jinak ostatní součástí sady ok

Registrovaný uživatel28. listopadu 2023

S ohledem na stále probíhající komunikaci i snahu personálu, dodat část chybějího zboží,bohužel nelze stav pozitivně ukončit.....

Registrovaný uživatel20. srpna 2023

potřeboval jsem spolehlivou sadu a tato sada splňovala všechna moje očekávaní pro každodenní požití