Prostě dobrý

Prostě dobrý
Prodejce Tomido
Dobrý den dne 14.7.2024 jsem si od vás objednal novou lištu 16*/40cm + 2 řetězy kód: KD10152 číslo objednávky č.2024002860 Rozbalil jsem ji až 20.8.2024 jelikož jsem předtím byl na dovolene a potřeboval jsem po návratu nařezat dřevo. po nasazení na pilu jsem začal řezat a cca 5-10 minut provozu se z lišty začalo kouřit a lišta horká po vypnutí pili jsem byl nemile překvapen jelikož nová lišta byla ihned na odpis rozeta na liště chodí cca 0,5cm tak že při napnutí řetězu řetěz neběží po rozetě ale dře jen o lištu a tím pádem je lišta spálená. Tak že jsem velice znechucen tímto nákpem a doporučoval bych tohle zboží dále neprodávat nebo že by se jednalo jen o jediný špatný kus? a ja vylosoval černého petra. Děkuji za váš názor případnou reakci na vzniklou situaci nebo návrh řešení s pozdravem Jan Kypr
cena dobrá
po zahřátí řetěz stále se povoloval a lišta vyhřátá ,zamě palec dolů
Zboží jsem nedostal tak nevím jaký produkt je
Lišta a řetěty jsou zakoupeny jako rezerva, pokud nebudou muset být použity bude to nejlepší. Věřím, že vlastnosti zakoupeného zboží budou stejně dobré jako lišta a řetěz u zakoupené pily.
zápory jsem neměl příležitost poznat.
Lišta a řetězy zakoupeny do zálohy, doufám, že je nebudu muset často využívat.
Levne
Šrot řetězy se trhají lišta se roznytovala
Nikdy by js si to nekoupil
Přehled informací Bez problémů
Spokojený
bezkonkurenční poměr cena / kvalita pro hobby použití.
Za cenu jednoho řetězu od jiné značky jsem koupil lištu se dvěma řetězy. Nařezal jsem s tím už jeden velký strom na 25cm špalíky (průměr 25-45cm) a veliká spokojenost. Použitý byl jen jeden řetěz a zatím je stále dostatečně ostrý. Pro hobby použítí perfektní.