Recenze KPH Fotorůžky pro fotografie 500 ks

Recenze KPH Fotorůžky pro fotografie 500 ks

Fotorůžky jsou samolepicí papírové trojúhelníčky vhodné pro vlepování fotografií do klasických fotoalb. Samolepicí trojúhelníčky jsou na proužku který si vytahujete z krabičky podle potřeby. Jedno balení obsahuje 500 ks fotorůžků. Při potřebě 4 ks na jednu fotografii nalepíte s tímto balením 125 fotografií.

iw4n430. září 2024

Snadná manipulace Dají se odlepit, pokud potřebujete upravit umístění Díky průhlednosti nejsou rušivé a fotografie jde vidět celá

helena13. února 2024

paráda ! tenké, měkké, podajné, samolepicí, snadno se stáhnou z podložky. snad budou dlouho držet to za mého mlada byly jen černé, robustní, olizovací

vřele doporučuji tomu kdo si chce sám fotky naaranžovat, třeba ne jen do alba.

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Jsou moderní a vzhledné

Fotky z nich občas vypadnou

Mnohem lepší službu mi prokázaly lepící oboustranné čtverečky.

Registrovaný uživatel1. června 2023

do alba na fotografie ideální, nalepíte do strany a fotku pouze vložíte, jde ji kdykoliv vytáhnout; dostatečné množství; lze dát i více fotografií do stejných fotorůžků

velké množství, to znamená, že sem tam se objeví růžek, který nelepí, případně lepí málo a odlepuje se; občas se stane při manipulaci při vytahování z obalu, že růžek ohnete a už ho nevrátíte do požadované velikosti, ale jde jen o zvyk

určitě doporučuji, nikde jsem neviděla tolik množství při jednom balení.

Registrovaný uživatel18. září 2022

Líbí se mi, že si mohu fotografii kdykoliv vyndat nebo popřípadě vyměnit.

Fotorůžky někdy vypadávají a nechtějí držet…

Je to pracnější, ale když si s tím dá člověk práci, je v pohodě.