dobrá značka

dobrá značka
poměr cena kvalita ok,používám jak letní tak i zimní gumy této značky ,roční nájezd cca 35000 km,
příznivá cena dostatečná kvalita
Cena+výkon
Dobrá cena super přilnavost
Vyrobeno v Evropě, žádná Čína. Kormoran patří do koncernu Michelin. Používám dlouhodobě jak letní tak zimní, za mě dostačující.
Mám je krátce, ale vypadají dobře. Kamarádovi vydrželi na autě 2 roky ( léto i zima), jezdí celkem dost
Vysoký vzorek
Zatím dobré
Určitě se obrátím opětovně na další obchod
Zimní pneu Kormorán (též pod zn. Riken či Sebring) používám na různá auta už dlouho - jak model Snow, tak dřívější SnowTime B2. Plně vyhovují na běžnou jízdu, skvěle vyhovují i pro ostrou jízdu se silnou zadokolkou či čtyřkolkou, vyhovují za všech zimních podmínek, i při driftování vydrží hodně moc, stojí pár drobných, přičemž značně převyšují kvalitou svou cenovou kategorii, nejedná se o nebezpečné čínské šmejdy. Odvedou zejména za sněhu skvělou práci jako dvojnásobně drahá konkurence. Jsou to skvělé "budget jebky". Osobní hodnocení: Sníh a břečka 90%, Led a námraza 75%, Mokro 70% Sucho 80%. Pro běžné řidiče naprosto dostačují, pro zkušené řidiče je to skvělá spotřební věc na zimní zábavu za drobáky...
Nedosahují kvality premiové konkurence v trojnásobné ceně. Jejich funkční profil není overall skvělý ve všech zimních kategoriích oproti premiové konkurenci. Proto v testech nevynikají.
"Skvělé budgetové jebky" Vřele doporučuji