Recenze Korado Radik Klasik 22 600 / 1600 22-060160-50-10

Deskové otopné těleso v provedení Klasik, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Svou konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Radik jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Základní přestupní plochu tvoří tvarovaná deska s horizontálně a vertikálně uspořádanými kanálky.

pepa58pepa13. března 2026

Velmi dobrý radiátor.

radek.rehor19. prosince 2023

Mám doma všechny radiátory od Korada, proto byl další taky od Korada, i když silně podražily.

Hodně zdražili. Jedna z konzol byla prohnutá, ale všimnul jsem si toho až po rozbalení, tak už to nešlo reklamovat. Konzolky, které firma dodává nejsou nic moc, takové humpolácky univerzální. Nepoužívám je a vyrábím si vlastní.

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Celkově spokojený.

Registrovaný uživatel25. května 2015

Jelikož je výrobek český, měla jsem za to, že bude kvalitní. Bohužel jsem se mýlila a radiátor byť za slušně peníze nevydržel ani 2 roky. Je možné, že jsem dostala špatný kus, nicméně ostatních 5 ks, taky nevypadají nějak zdravě. Momentálně máme Quinn radiátory z Anglie a je to sto a jedna. SHRNUTÍ: Pokud chcete radiátor na 2 roky za levno je to dobrý tip, pokud počítáte každou korunu jako my doporučuji se poohlídnout někde jinde.