Elektroinstalační krabice Recenze KOPOS KEZ KB

Recenze KOPOS KEZ KB

KOPOS KEZ KB slouží k montáži zásuvky či vypínače na zateplenou fasádu budovy. Svojí konstrukcí eliminuje vytváření tepelných mostů. Použití elektroinstalační krabice umožňuje instalovat přístroje při tloušťce zateplovací vrstvy 50-200 mm.

mandos9. listopadu 2025

ideální řešení pro zateplené fasády

sarka.janickova2. července 2024

Velký výběr a dobré ceny. Měla jsem menší problém s jedním produktem, ale zákaznická podpora ho rychle vyřešila. Celkově spokojenost.

davisbuyer7130. června 2024

Jedinečné pro zateplení. Doporučuji.

Nutno provádět ve spolupráci se zedníkem, aby byla známa výška vysazení na polystyrén. Pozdější úpravy jsou problematické.

Registrovaný uživatel25. května 2023

Super pevný vynález. O.K:

Registrovaný uživatel6. října 2022

Jednoduchá montáž,ale jde o dost drahé zboží

Jde o sice drahou,ale dobrou vychytávku

Registrovaný uživatel26. února 2022

dobré řešení přiložený dostatek vrutů a hmoždinek

proti klasickým krabičkám trochu vyšší cena

i když je dražší, vyplatí se

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Jak jinak přidělat vypínač zásuvku popř. připevnit světlo.

Registrovaný uživatel19. září 2019

Jedná se o ojedinělí produkt, který usnadní mnohdy neřešitelný problém. Mě velice pomohl a výsledek se dostavil k mé veliké spokojenosti. Všem ostatním mohu jen doporučit. Je to opravdu skvělá věc!

Nenašel jsem žádné zápory, jen samé klady.

S tímto výrobkem jsem opravdu velice spokojen, protože splnil mé očekávání a velice mě překvapila kompletnost dodaného produktu. V balení je vše kompletní a nemusí se nic dokupovat. Děkuji za tento výrobek.