Rýchla pomoc na niekoľko hodín

Rýchla pomoc na niekoľko hodín
Používám jenom krátce,ale zdá se,že to bude dobré.
naplasti jsem použila velmi brzy, pád na ledě mi vyřadil chůzi na několik dnů, Náplasti jsem použila všechny , bolest se značně zmírnila - paráda doporučuji na bolavé místo aplikovat
Funkčnost, cena rychlé jednání
Na náplasti jsem se moc těšila, předchozí mi došly a občas mě ještě hodně pobolívá prasklý kyčelní kloub, který se hojí hodně pomalu. Náplast cbd aplikovaná na noc mi zaručí klidný spánek, bolest okamžitě přestane. Místo chemických analgetic elegantní a neškodné řešení.
Působí dobře
Jsme spokojeni
Je funkční - pomáhá
spokojenost,mírni bolesti
objednávám opakovaně
Okamžitá úleva od bolesti
to,co jsem od produktu očekávala, to se splnilo,pomůže od bolesti i spraví náladu
jsem ráda, že jsem ho koupila
Náplasti pomáhajú od bolesti ale sú maličké menšie ako na obrázku teda oveľa menšie. Takťe som sklamaná. Viac neobjednám. Navyše sú aj drahé.
Na bolest zad celkem rychle zabraly!
Nic jsem neobjevila.
Pto mě výborné.
kupuji protože nám pomáhají zvládnout bolest
Rýchli nástup účinku
Dobre drží 24 hodín
Funguje to. Objednávám pořád.
Malých náplastí mám nalepených více najednou na různých místech.
neodlepuje se, na pokožce vydrží bez poškození 24 hodin
Náplasti neúčinné
Nic moc
Je proste super hlavne ze pomaha som veľmi rada keď sa mi minie jasne ze si objednám zas
Pomohly na bolest svalů , únava a větší námaha.