Recenze Kongy Konjaková houbička zelený jíl

Recenze Kongy Konjaková houbička zelený jíl

Jedno z tajemství alabastrové pleti Japonek - konjaková houbička na čištění pleti. Nepotřebujete k ní nic kromě čisté vody. Vyčistí, jemně odstraní starou kůži, vyživí. Konjaková houba má neutrální pH, což je pro naši pleť ideální, a je plná minerálů a antioxidantů Je 100% přírodní, bez barviv, rozložitelná, bez přidaných látek, čistá a šetrná k životnímu prostředí.

Registrovaný uživatel12. února 2023

je výborná,dobře odstraňuje makeup,pleť je příjemně osvěžená,prostě super,koupi doporučuji

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Konjakové houbičky se mi na čištění pleti velmi osvědčily. Používám dvakrát denně. Zpočátku jsem si kupovala bez jílů, pak jsem vyzkoušela tuto houbičku se zeleným jílem a s růží od stejného výrobce.

Zpočátku je houbička velmi příjemná, nicméně velmi rychle se opotřebuje a začne se rozpadat. V tom mé očekávání nesplnila. Cca měsíční výdrž. Rozhodně ne tři měsíce.

Příjemná, ale krátká výdrž. Na kompletní odlíčení nestačí, přestože je po ní pleť velmi jemná, prokrvená. Je třeba dočistit pleťovou vodou. Další výživa je také třeba. Přesto na konjakové houbičky kvůli dobrému pocitu na pleti nezanevřu, zařazuji je jako první krok, pak pleťová voda na dočištění a výživa pleti. Problém je trochu s její údržbou a výdrží.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Za mě zbytečně utracené peníze. Houbička se nemá ždímat, jen vypláchnout a vyvěsit a tak samozřejmě zapáchá již po pár dnech. Použila jsem asi 3x a šla do koše.

Na nic.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Jednoduché a příjemné použití.

Registrovaný uživatel28. října 2022

Krásné zjemní a vyhladí pleť

Registrovaný uživatel24. října 2022

Skvela n a smíšenou pleť, vyzmizikovala mi pupinky, vyléčila ty co uz byly.. Parada.

Mam ji rychle znicenou, drhnu i 3x denne :)

Skvela, eko, funguje!

Registrovaný uživatel14. října 2022

dokonale cisteni peeling a masaz v jednom

moc spokojena

Registrovaný uživatel12. října 2022

Velmi mi vyhovuje, je velká a jemná po řádném namočení. Zatím používám krátce, ale mojí smíšené pleti zdá se příměs jílu vyhovuje. A má provázek k zavěšení, což myslím na fotkách vidět nebylo.

Registrovaný uživatel8. října 2022

Velmi prijemne a ucinne pouziti

Registrovaný uživatel22. září 2022

Vypnutý obličej čisté póry příjemné na obličej a opravdu nemusím použít krém

Dobrá varianta toho že nemusím používat tonic ani mléko

Registrovaný uživatel21. září 2022

výborně čistí

rozpadla se mi

Registrovaný uživatel20. září 2022

Pomáhá

Registrovaný uživatel3. září 2022

Příjemná kojaková houbička. Dcera trpí na nečistou pleť a tahle houbića zatím vede. Nejlepší věc na akné.

Registrovaný uživatel26. června 2022

Nepotřebuji další čistící produkty.

Nedá se pořádně vyčistit po použití.

Registrovaný uživatel13. června 2022

je příjemná na dotyk a nemusím používat jiné produkty na čištění obličeje, stačí mi jen houbička, beru ji i do sauny

skvělý produkt!

Registrovaný uživatel11. června 2022

+ hezký návod na použití na krabičce + jemný peeling pleti + eko, dá se zkompostovat

Registrovaný uživatel10. června 2022

Zanechává fakt příjemný pocit po čištění, obličej není vysušený. Opravdu na péči o obličej stačí tohle + voda. Pro mě velké překvapení.

Registrovaný uživatel8. června 2022

krásné vyčištění pleti, jemný peeling, ekologičnost

musí vyschnout někde na věšáčku x nepraktické na cesty

Registrovaný uživatel27. května 2022

Houbičku jsem objednala pro vnučku a snachu a obě si ji nemohou vynachválit.

Registrovaný uživatel12. května 2022

přírodní, recyklovatelný

v porovnání s podobnými produkty je dražší