Recenze Komisař - Paulina Świst (2019, brožovaná bez přebalu lesklá)

Recenze Komisař - Paulina Świst (2019, brožovaná bez přebalu lesklá)

Zuzanna Kadziewiczová žije jako ve slonovinové věži. Milující otec - úspěšný podnikatel -, svou jedinou dcerušku finančně zajistil. Zuzanna sice pracuje jako pedagožka, ale nedělá to kvůli penězům. Prostě jen ráda pomáhá dětem.

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel8. července 2021

Byla to pro mě neznámá spisovatelka, zkusila jsem jí a neprohloupila, koupila jsem si i její další dvě knížky - Prokurátor, Podezřelý. Líbí se mi jak píše, je to napínavé, úžasné.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Přečteno jedním dechem

Registrovaný uživatel5. listopadu 2020

Prokutátor sa mi páčil viac, asi mi vadila trochu hrdinka, ale inak samozrejme moc čitateľné. .

Registrovaný uživatel22. října 2020

Knihy téhle autorky mají spád, trocha erotiky, hodně dialogů a zvratů, moc se mi líbí.

Asi jediné, co bych vytkla, je pro mě docela dost sprostých slov. Někdy jsou na místě, někdy si myslím, že není třeba jít tak do extrému.

Napínavá a super četba.

Registrovaný uživatel23. srpna 2020

Skvěle napsáno.

Registrovaný uživatel21. srpna 2020

Dobrá detektivka

Dona27. června 2020

Příběh volně navazuje na Prokurátora a je takový klidnější ze začátku , ale od poloviny už nabírá spád. Autorka velmi dobře propojila kriminálku se vztahy a neudělala z knihy žádnou červenou knihovnu .

Je velmi čtivá a za 4 hoďky jsem se už těšila na další díl

Registrovaný uživatel4. června 2020