Recenze Kollant Temobi Glue 135 g

Recenze Kollant Temobi Glue 135 g

Netoxický nezapáchavý lep pro odchyt lezoucího a létajícího hmyzu Temobi Glue můžete aplikovat na libovolnou pevnější plochu. Správnou volbou barvy lze výrazně zvýšit atraktivitu pro konkrétní druhy hmyzu. Na mravence či šváby působí zvláště vábivě jasné odstíny žluté. Lepidlo Temobi Glue odolává vnějším podmínkám, jako je vlhkost či změna teploty.

roseckypavel18. září 2025

Funguje lépe, nežli jsem čekal. Hmyz to odpuzuje tak dokonale, že se tam žádný nechytil, ale za to myší, přes mé hlasité upozornění, že je to pro ně v EU zakázané, se jich tam chytilo během týdne jen v jedné místnosti a špajzu více jak patnáct. A je klid.

Lepká to dokonale. Nelze se během instalace lepu na podložku ani podrbat. Jinak máte o zábavu nadlouho postaráno. Z hladké linky to jde jarem, z rukou benzínem. Na to, jak to dostat z prádla, jsem ještě nepřišel.

Dobrý výrobek za dobrou cenu. Konečně něco, co funguje. Zatím mám natřené pásky čtrnáct dní a ještě lepí.

Registrovaný uživatel30. března 2023

Výborný prostředek na hubení ležícího hmyzu.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Prostě to funguje.