Velké očekávání, výsledek 0, strašně smrdí, holuby neodpuzuje. Měla jsem z toho zdravotní problémy, jak to se to na mě dostalo, když foukal vít.
Vyhozené peníze.

Vyhozené peníze.
nepomohlo
Vyhozené peníze, nepomáhá. Člověk téměř vyleje celou láhev, má to ten holub i na těle, a je to absolutně neúčinné
Nekupovat. Vyhozené peníze. Holubi na to vůbec nereagují
stojí za ho...
Holuby si z postřiku nedělají vůbec hlavu, na ošetřené místo si sedají v klidu dál. Jediné, koho to odpuzuje, jsem já, protože to má nepříjemný zápach a když to nastříkám na balkon, tak nesmím mít ani otevřené okno, protože je to pak nepříjemně cítit i v pokoji
Postřik je skutečně funkční. V této cenové hladině jde o dokonalý produkt.
Viz recenze "Klady" výše.
Vůbec nefunguje, po nastříkání si holubi staví hnízda dál.
Zatím to funguje.
Mám ho 2 dny a zatím se mu holubi vyhýbají
Na shrnutí a vyhodnocení účinku je ještě brzy.
Opravdu funguje a odpuzuje holuby i z městského otevřeného balkónu.
Cena přívětivá.
Smrdí, takže po nastříkání se nedá na balkóně par minut být
Jinak celkové opravdu super produkt! Doporučuji komukoliv kdo se potřebuje zbavit opeřenců!
holubi nesedají na parapety
žádný efekt
Údajně bez pesticidů
Nefunguje, holub seděl na balkoně, já to do něho stříkal přímo na hlavu z bezprostřední blízkosti asi minutu a holub stále seděl. Asi příjemné osvěžení v létě.
Když připravek nastříkate na parapet tak je chvíli klid ale jen 10min
Vubec neučinkuje po chvilce zase příletí
Vůbec to nemá účinek lituji že sem koupila holuby mi furt na parapet letí vyhozeny peníze nedoporučuji
Vůbec nefunguje.
Nezapáchá a neničí zahradu
Moc nefunguje
Na místo, kam jsem ho nastříkal, přestaly létat vlaštovky ve snaze začít stavět hnízdo. Asi tedy funguje.
Je ekologický.
Člověk jej moc necítí.
Musí se opakovat aplikace, nevydrží příliš dlouho.
Žádný Druhý den si holub staví hnízdo jakoby nic.
Těsně po řádném "osprchování" parapetů a podlahy balkonu se holubi vesele proháněli po
balkonu dál a očividně jim přípravek nevadil.
Přípravek je opravdu k ničemu.
Údajně ekologický prostředek
Prakticky moc nefunguje. Holubi i po postřiku ploch na nich vesele pobývali
Špatná funkčnost