zakoupeno preventivně, jelikož v domě byli objeveni šváby, tento produkt proto, že ho používal deratizátor.
určitě je vhodné mít produkt pro okamžité použití pro případ potřeby.

určitě je vhodné mít produkt pro okamžité použití pro případ potřeby.
Velice dobře funguje,super
Gel funguje dle popisu
Likviduje na 100%
Zbavení nežádoucích návštěvníků...
Naprosto perfektní, zafungoval rychle a vyřešil problém.
Gel funguje perfektně po 2 dnech bylo čisto..žádný brouk
Snadné použití
Jen to trochu snížilo stavy hmyzu.
Pokud stačí jen regulace množství, tak dobrý.
Funguje, do 3 týdnů bylo vymalováno.
Účinkuje jak má
Je to super produkt účinkuje ihned
Je potřeba aplikovat větší množství, ale funguje. Účinek je viditelný již po třech dnech.
Používám už delší dobu,suchý vzduch doma a k tomu tento produkt je vynikající a působí dosti dlouho-stačí ho jednou za čas navlhčit a má stále stejný účinek.Potvůrky u mě umírají-nežijí.Jo a ještě stále nemít drobky a ani kapku vody v bytě kdekoliv.Ted nám delali novou střechu a přišli s otázkou jaktože nademnou potvůrky nebyli a všude je jich jinak hodně,tak jsem jenom odpověděla že drobná zvířátka nemám ráda tak je hubím.Spreje jsou k ničemu,já jsem kvůli nim skončila na operaci hlasivek.
Pro mě bez nedostatků
Jednoduchá aplikace,účinek viditelný.
Vysichá dost brzy,nutno vlhčit vodou nebo gelem na vodní bázi.
Vcelku spokojenost,mohlo by být větší balení za menší cenu.
Vypadá že funguje.
Po 14 dnech již žádný šváb.
Narozdíl od mechanických pastí měl gel u nás viditelný účinek a podařilo se rusy vyhubit.
Po vyschnutí aplikovaného gelu se musí procedura opakovat, aby došlo k účinějšímu vyhubení.
Mohu doporučit. Aby se ale hmyz zaměřil 100% na gel, je třeba zbavit prostor od další potravy, která by mohla hmyz zlákat.
Vysoká účinnost
Přípravek zafungovala jak měl.
Rychlý účinky
Jednoduchá aplikace
Velmi účinný. Při první aplikaci zahubil vše živé dospělé.
Snadná manipulace.
Připadá mi, že ti nejmenší jsou odolní nebo se mu vyhýbají.
Možná by stálo za to, podrobněji popsat sundání krytky. Bál jsem se, že to ulomím.
Je hodně učiní doporučuji