Recenze Kollant Antivespe sprej na likvidaci vos a sršňů 750 ml

Recenze Kollant Antivespe sprej na likvidaci vos a sršňů 750 ml

Sprej působí proti vosám a sršňům díky insekticidním syntetickým látkám ze skupiny pyrethroidů. Jedná se o tetramethrin a permethrin, které jsou odvozené od přírodního insekticidu, získávaného z rostlin, např. kopretiny starčkolisté. Při kontaktu s těmito složkami vosy i sršni jsou okamžitě paralyzováni, jejich neuronová soustava je narušená a následkem toho hynou.

pavelvak.pv31. srpna 2025

Nefunguje

Přestaňte to prodávat

Registrovaný uživatel3. září 2023

nejlepší na likvidaci vos a sršňů

Registrovaný uživatel28. července 2022

Jsem zklamaná. Sprej jsem kupovala před 3 lety v původním obalu a byl skvělý. Nyní zakoupen tento a z daleka nefunguje jako ten původní. Zřejmě změna složení.

Registrovaný uživatel8. září 2021

Skoro žádná účinnost

Registrovaný uživatel25. září 2020

Hned po aplikaci vosy hynou, funguje skvěle. Vosy v hnízdě pod trámem ihned umírají, už se neobjevily.

doporučuji, funguje

Lumirvedlich20. srpna 2020

Velmi spolehlivý,rychle účinkuje. Aplikace do vzdálenosti minimálně 3 m ve volném prostoru,dutinami do blízkosti hnízd pod palubkami na chatách ,ve starých stropech,všude kudy se vosy a sršni dostrávají khnízdům. Aplikuji podle potřeby. Bezpečná vzdálenost při aplikaci.

lucie.hrebackova28. července 2020

rychlý účinek, bezpečná vzdálenost při aplikaci

Registrovaný uživatel31. května 2020

Již v loňském roce jsem používal něco podobného s vynikajícími zkušenostmi.

Registrovaný uživatel18. června 2019

Funkční, velice dobrý, jen pozor na dýchací cesty.

Není k tomu co dodat, prostě na sršně zabírá, a to jsme měli na půdě celkem velké hnízdo. Po jedné aplikaci minulý rok máme klid, zatím.