Pojezdové kolečko Recenze Kola Pirkl A80.050 49 x 49 mm 4 ks

Recenze Kola Pirkl A80.050 49 x 49 mm 4 ks

Kola Pirkl A80.050 je 4dílná sada otočných pojezdových koleček. Kolečka jsou vhodná na menší stojany, stolky, skříňky, přístroje nebo reklamní panely. Disponují plastovým kolem s šedou nešpinící gumou na kluzném ložisku. Sada obsahuje 2 pojezdová kolečka s brzdou a 2 bez brzdy.

karel26. června 2024

Poradili, nakopil jsem, přišlo, co jsem čekal, přidělal a funguje... nemám co dodat, SUPER!! Hlavně dík za tu radu!

j.h.grmela29. ledna 2024

Registrovaný uživatel21. dubna 2023

Spolehlivé

Registrovaný uživatel15. února 2023

,,,splňuje moje potřeby...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo