Digitální kompakt Recenze Kodak Astro Zoom AZ422

Recenze Kodak Astro Zoom AZ422

Digitální fotoaparát Kodak Astro Zoom AZ422 se pyšní 3" LCD displejem, 42x optickým zoomem a 20MPx snímačem 1/2,3" CCD. Kodak AZ422 nabízí maximální světelnost objektivu f/3, snímkovou frekvenci při videu 30 sn./s. Dále nabízí funkce jako například detekci obličeje, úsměvu, mrknutí, noční režim či panoramatický snímek až 180°. Všechny záznamy je možné ukládat na paměťové karty SD, SDHC.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Vyfotí vše, bez jakékoli větší manipulace, nejsme odborníci, takže nám vyhovuje, ale možná, že vyhovuje i profesionálům, neumíme to posoudit. Fotíme s ním děti z naší MŠ občas.

Registrovaný uživatel25. března 2022

Vynikající přiblížení, ostré fotografie.

Složitější ovládání a do ruky dost těžký.

Zdenek18. června 2020

kvalita fotek

Je to můj první velký foťák. Do teď jsme fotil buď na malý kapesní a nebo mobil. Musím říct, že s foťákem jsem spokojený. Dobře se drží v ruce a skvěle fotí.

Registrovaný uživatel1. srpna 2019

moc pěkné fotky velký zoom

Foťák už podle mě víc využije člověk, který o focení něco ví než začátečník. Neříkám, že by sním nemohl fotit nezkušený člověk, ale asi nevyužije úplný potenciál foťáku.