Recenze KNOG Oi Luxe Large

Designový zvonek na kolo KNOG Oi Luxe Large má úžasný zvuk, prvotřídní metalický vzhled a dokonalé oblé tvary, které vyšperkují vaše kolo jako nikdy. Vyniká tvarem, který dokonale splyne na jakémkoliv kole a také výrazným zvukem, kterým o sobě dáte na cyklostezce vždy bezpečně vědět. Velký zvonek Oi se hodí na řídítka o průměru 23,8 až 31,8 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Zvonek KNOG Oi Luxe Large vyniká kvalitním zpracováním, originálním designem a jasným zvukem, který zajišťuje bezpečnost na cyklostezkách. Uživatelé oceňují jeho odolnost a dlouhou životnost, i když někteří zmiňují vyšší cenu. Pro cyklisty hledající funkční a esteticky povedený zvonek je tento model vhodnou volbou.

• Kvalitní zpracování a odolnost
  • Nezaměnitelný originální design
  • Jasný a výrazný zvuk
  • Decentní vzhled na řídítkách
  • Dlouhá životnost pérka u kladívka
  • Vyšší cena
  • Prostor na kabeláž neodpovídá reálnému vedení bowdenů

lukas1wagner16. března 2026

perfektní, krásný, funkční

Milan7. března 2026

Vyypadá na silničních řídítkách velice decentně a zvoní parádním tónem s dlouhým "ocasem". Vlastně kromě samotné jízdy na kole je používání tohoto zvonku to, co mě pří jízdě na gravelu baví. A na "cyklostezce" v Praze, nebo kolem Labe na asfaltu je toto fakt nutnost. Toto je můj druhý stejný, s tím prvním jsem najezdil už hezkých pár tkm a za mě velká spokojenost.

viz klady

filipstrmiska9. ledna 2025

Nezaměnitelný originální design který v praxi funguje za všech okolností.

Mohu jen doporučit.

Vladimír18. října 2024

je hezky vyladěný na řídítkách nenápadný a nezavazí pérko u kladívka vydrží výrazně víc, než pružinka u levnějšího bratra

Cena Prostor na kabeláž příliš neodpovídá reálnému vedení bowdenů pod omotávkou

Jindra13. ledna 2024

Krásný zvuk i provedení.

Registrovaný uživatel21. září 2023

Kvalita materiálů a výroby. Měl jsem levnou napodobeninu, dlouho nevydržela.

Registrovaný uživatel18. července 2022

Novinka, jednoduché provedení, jasný i když pro některé chodce neznámý zvuk. Používám jej velmi často protože na cyklostezkách je čilý ruch.

S rychlým dodáním i ostatním, zatím velká spokojenost