Celoroční osobní pneu Recenze Kleber Quadraxer 2 195/65 R15 91 H

Recenze Kleber Quadraxer 2 195/65 R15 91 H

Pneumatika Kleber Quadraxer 2 představuje správnou a spolehlivou volbu. Díky vynikajícím brzdným vlastnostem na mokrém povrchu se pneumatika Kleber Quadraxer 2 zařadila do klasifikační třídy B, čímž se stala jednou z nejvýkonnějších ve své kategorii. Pneumatika zkracuje brzdnou dráhu na mokré silnici o 3,5 metrů, což představuje délku jednoho přechodu pro chodce.

Registrovaný uživatel13. července 2022

Příjemmá jízda a jsou tiché. Už jsem pneu Kleber kdysi měl na R19 a jsem rád, že si značka drží stále vysoký standart.

Žádné jsem nezjistil.

Registrovaný uživatel9. června 2022

Dobrá přilnavost ve sněhu a dešti.

Registrovaný uživatel7. června 2022

Príjemnně tiché

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Ticha,super v zime i na leto,

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Velmi tichá jízda přilnavost na suchu velmi dobrá mokrou fázi jsem ještě neměl

nenašel jsem zápory

Registrovaný uživatel7. října 2021

Tiche, pres vymoly klidne,dosti vysoky jizdni comfort.

Zatim spokojenost

Registrovaný uživatel17. ledna 2020

Kvalitni celorocni pneu. Na suche vozovce jsou az prekvapive tiche. Vuz se chova normalne, jako na beznych letnich pneu. Prilnavost na mokre vozovce je velmi dobra. Na to, ze jsou to celorocni pneu, vuz velmi dobre drzi na namrzle vozovce. Celkove jsem spokojen, za sebe mohu rici, ze jsem vybral velmi dobre pneumatiky

Z me strany nic.

Koupil jsem je na vuz, kde byly pouze zimni pneu a uz potrebovaly vymenu. Vuz neni denne v provozu. Odpada nutnost dvou sad pneu. Samozrejme je to kompromis mezi letni a zimni pneumatikou. Na snehu zatim nevyzkouseny, protoze letos jeste zadny nebyl :-)