Zimní osobní pneu Recenze Kleber Krisalp HP3 205/60 R16 96 H XL

Recenze Kleber Krisalp HP3 205/60 R16 96 H XL

Kleber Krisalp HP3 je zimní pneumatika určená široké škále osobních vozů a SUV. Nabízí výborné brzdné vlastnosti a jízdní stabilitu na zledovatělém povrchu. Vyznačuje se vynikajícím chováním i na vysokém vodním filmu a výjimečnou mobilitou a záběrem na sněhu. Rozměry pneumatiky na obrázku nemusí odpovídat nabízenému výrobku.

Registrovaný uživatel5. září 2024

Brzo poznáme.

Podle testu jsou dost dobré.Zima ukáže.

zdenek2. ledna 2024

Prvni zimni pneumatiky co nedelaji za provozu ramus a nehuci! A to jsem mel i pneumatiky vehlasnych znacek.

Mam je dva mesice, nemuzu zatim posoudit co vydrzi. Jizdni vlastnosti dobre, neni co vytknout. Skutecnost, ze jsou tiche a nehuci ani na suche dalnici pri maximalni rychlosti beru za obrovske plus.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Nejlepší guma ve své třídě, jiné zimní už nekupuji. Barum a podobné paštiky už nikdy

I po 5 letech a vzorku na hranici životnosti na vodě krásně drží. Mám na třech autech a max spokojenost.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Zatím nehodnotím, pneu přišly. uvidíme po zimě.

Registrovaný uživatel7. září 2021

Tyto pneumatiky jsem si vybral pro příznivý poměr kvalita X cena. S touto značkou mám dlouholeté zkušenosti a vzhledem k životnosti (výdrži) a nízké hlučnosti je používám na tři auta již spoustu let. Mají skvělé jízdní vlastnosti jak na sněhu tak na mokru či námraze.