Posilovací věž Recenze Klarfit Ultimate Gym 3000

Recenze Klarfit Ultimate Gym 3000

Zařízení Ultimate Gym 3000 od společnosti Klarfit je spolehlivá silová tréninková stanice, která zajistí Váš každodenní trénink a umožňuje pro klouby šetrné provedení cvičení. Pevný trubkový rám s pohodlným polstrováním umožňuje více než 30 cvičení pro celé paže, nohy, hrudník a záda. Zařízení tak nabízí mnoho různých příležitostí zocelit Vaše tělo v soukromé tělocvičně. Hladce pohyblivé lanové…

Registrovaný uživatel15. března 2022

vše sedělo dle návodu

manuál by mohl být podrobnější a vizuelně lépe zpracovaný

celkově hodnotím 1-

Varianta bílá
Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Tento produkt mi přišel ale 4 části v balení chyběli Po konzultaci se Servisem jsem se dozvěděl že náhradní díly nejsou k dispozici Pan Patrik Jaroš z náhradních dílu se o mě dobře postaral ale ten zbytek Stálo za houby S panem Jarošem jsme se dohodli že mi přijdou peníze na účet do teď je tam nemám

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Tož je to betelné a fakčí to jak má.

Cvičím týdeň a ještě nemám svaly.

Odpurúčam totok zboží všema deseti.

Registrovaný uživatel26. září 2021

Poměr ceny

né ůplná shoda s ilustračním obrázkem

80%