vozík za kolo Recenze Klarfit Cargo Bull

Recenze Klarfit Cargo Bull

Přívěsný nákladný vozík Klarstein Cargo Bull je specialista, pokud se jedná o jednoduchý transport s kolem nebo pěšky - ať už na nákupy, na cestu na zahradu nebo zpět, na další piknik nebo na treck túru na kole. V 50 litrovém nákladním prostoru přívěsného vozíku Klarfit Cargo Bull s plochou 42 x 63 cm najde bez problémů místo stejně zavazadlo jako dvě přepravky s nápoji, pytle se zeminou nebo…

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Zkoupeno jako jediné vhodné příslušenství k vozíku Klarfit s cílem mít přepravní kapacitu na rodinné výlety. Vozík i taška cíl splňují. Taška relativně precizní svým zpracováním a materiálem. V nabídce je i modrá (znatelně dražší) varianta a podle všeho jde o identický výrobek, ale jiné barvy.

Taška naprosto neřeší různé varianty naplněnosti - stahovací pásky na koncích neumožňují tašku zabalit stejně dobře, rychle a spolehlivě když je naplněná polovičně i když je naplněná "po vrch". V kombinaci s rámovým vozíkem Klarfit není vůbez zřejmé, jak výrobce zamýšlel, že bude taška zapínána. Neexsituje ani návod, prostě nic.... To však nebrání tašku provozovat, jen se vždy dost na "punk" popasovat s tím, jak bude zapnuta. Dále je pravda, že by pomohlo, když by byla o fous objemnější, nebo umožnila objem nějak zvětšit.

Přes drobné nevýhody není na trhu asi lepší řešení - Klarfit s takovouto taškou je super řešení pro rodinný trip, kde jsou děti ještě tak malé, že je potřeba jejich zátěž převzít (i když do kopců to samozřejmě žádná výhra není).

Varianta šedý
Registrovaný uživatel12. července 2022

Ještě jsem ho nepoužil, ale zdá se, že bude ok.

Registrovaný uživatel11. června 2022

je vynikajici,vhodny pro rybare na Labe neda se zajet autem a vozik za kolo je skvely

doporucujeme vsem sportovcum

Registrovaný uživatel20. května 2022

Za podobne penize jsem poridil jednokoleckovy. Prisla mi takova hruza, ze jsem ji obratem vratil. Zvolil jsem tedy tento model. A svete div se, prislo super zbozi. Jakost prace diametralne odlisna. Jsem nadsen. Muzu jen doporucit

Uveze fakt hodne. Takze peclive vybirat co je opravdu nezbytne. Protoze to ve finale tahnete sami

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Snadné rozložení, dobrá kvalita

Potřeboval bych dokoupit něco, stříšku, fixační body a apod.

Registrovaný uživatel22. května 2021

lehký, slušně zpracovaný, levný