Nejlepší prášek do myčky, kupuji opakovaně, dobrá cena.

Klar 390018 prášek do myčky je podle recenzí velmi účinný a ekologický produkt, který zvládá mytí nádobí bez zbytků nečistot a mastnoty. Většina uživatelů oceňuje jeho dlouhou výdrž a možnost dávkování podle potřeby. Někteří zmiňují nutnost doplnit sůl a leštidlo při tvrdé vodě a občasné problémy s rozpouštěním prášku.
Nejlepší prášek do myčky, kupuji opakovaně, dobrá cena.
Skvelo umyje aj s mensim mnozstvom prasku :) nadobka na prasok musi byt vsak sucha, inak sa prilepi. Kupujem ho opakovane. Pouzivam len tento.
myje to, vse ok
Nejlepší non toxic prášek do myčky! A co už jsem jich zkusila.
Zakoupeno už podruhé, velká spokojenost.
funguje skvěle, stačí třetina lžičky
manipulace horší než u tablet
Jediný, který nám myje ve velmi tvrdé vodě, samozřejmě musí být doplněna sůl i leštidlo
Myje dobře.
Myje celkem dobře, i když neobsahuje žádné agresivní chemické látky
Skvěle myje, nezanechává stopy, dlouho vydrží (stačí menší lžíce).
Krásne umýva
Perfektně myje nádobí. Bez problému odstraní zbytky jídla i mastnotu, nádobí neničí, jako jiné ekologické výrobky. Jsem maximálně spokojená.
Kupuji opakovaně
umyje skvěle nádobí a vyhovuje mi, že si množství mohu uzpůsobit podle míry zašpinění - na rozdíl od tablet
je třeba ho protřepat v krabici
Nečekala jsem, že to bude fungovat, ale jsme spokojeni.
Používáme v kombinaci s kyselinou citronovou - máme tvrdou vodu
mám pocit že predtým bol kvalitnejší a lepšie umýval
horšie mytie, neviem zmenila sa receptúra?
výsledky umytia riadu sú horšie
Myje
Dobre myje
Obcas se veškery prasek nerozousti
Perfektní non-toxic prášek do myčky a popravdě jediný, který nám vyhovuje. Nechci gely ani tablety/kapsle - kvůli plastovému obalu. Prášek se jednoduše dávkuje a má velké balení, které vydrží. Mycí vlastnosti má také naprosto bezkonkurenční, stejně tak poměr cena za mycí dávku/výkon. Doporučuji všema deseti.
Vyzkoušela jsem různé nontoxic kapsle a gely, ale tento prášek je nejlepší, od té doby nemám problémy se zbylými nečistotami, apod. Skvělý produkt!
Perfektne myje nadobi!
Vydrzi dlouho a myje i pri mensim davkovani.